1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCOPII DE VEDETĂCum arată copiii lui Bebe Cotimanis și cât este de mândru de...

Cum arată copiii lui Bebe Cotimanis și cât este de mândru de ei?

Toată lumea îl știe din rolurile din serialele de televiziune pe care le-a făcut Constantin Bebe Cotimanis dar puțini îi știu copiii. Iar actorul din ”Lia – soția soțului meu” de la Antena 1 a făcut recent o postare cu copiii lui de care este mândru.

Bebe si ada dumitru
Bebe si ada dumitru

Toată lumea îi recunoaște vocea, fanii telenovelelor îl știu de pe micile ecrane iar cei care merg la teatru îi știu piesele în care joacă. Iar fanii cancanurilor îi știu din ziare viața particulară.

Însă nu se știe că Bebe Cotimanis este tată iar actorul a publicat următorul mesaj. ”Sunt tare mândru! Mândria-i un păcat, dar când e vorba de copii parcă nu mai e așa de mare păcatul. Sunt mândru de absolut toți trei, sunt niște oameni realizați sau în curs de a se realiza.

Sunt copii care se dumiresc în fiecare zi cam ce înseamnă să-ți trăiești scurta asta viață pe pământ. Și ce învăț de la ei? Învăț că niciodată nu iubești destul, că poți să pui iubire în traista fiecăruia și să nu îți pară rău dacă nu ți se răspunde cu iubire (dar asta nu am învățat-o de la copiii mei, ci de la alți oameni.

bebe si stefan cotimanis
bebe si stefan cotimanis

Datoria noastră este să iubim, nu să primim iubire – de obicei primim iubire, dar să nu uităm: atunci când nu primim, datoria noastră este să iubim în continuare!”, a scris Bebe Cotimanis pe pagina sa de socializare.

Citeste si:  Eveniment fericit în familia lui Horia Brenciu. Cine a fost sărbătorit?

Actorul are doi copii, pe Adela, care e stilist vestimentar, din prima căsnicie, iar fiul lui, Ştefan, este fiul rezultat din iubirea actorului cu Florina Mărcuță. Actorul mai are o fiică, a soției de acum, Iulia Dumitru, care se numșete Ada Dumitru, care a fost la ”Survivor”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: