22 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETECu Academia XL-S Medical câştigi lupta împotriva kilogramelor!

Cu Academia XL-S Medical câştigi lupta împotriva kilogramelor!

400 de farmacişti s-au înscris în Academia XL-S Medical, pentru a uma programul timp de o lună de zile. Au reuşit să slăbească cu multă ambiţie şi încredere şi au dorit să arate că DA! se poate slăbi. Fie că au fost din Braşov, Cluj, Constanţa, Timişoara, Iaşi sau Bucureşti, toţi au urmat programul Academiei XL-S Medical.

Au ţinut dietă, au făcut sport şi, cu ajutorul XL-S Medical, rezultatele nu au întârziat să apară.

Farmacista Adina Havasi din Braşov, câştigătoarea competiției de anul acesta, a reuşit să piardă cele mai multe kilograme dintre toţi cei înscrişi: 8,2 kg în doar 3 săptămâni. “După două naşteri am rămas cu ceva kilograme în plus. În urma participării la prezentarea programului Academia XL-S Medical am decis că aceasta este o şansă unică, de care ar trebui să profit. Iar acum nu-mi mai este ruşine de felul în care arăt. Mă simt extraordinar. ”, spune Adina. Ocupantele locurilor 2 şi 3 au slăbit 8 kilograme şi respectiv 7,9 kilograme. Se declară mulţumite de rezultate şi promit că vor continua cu dieta, exerciţiile fizice şi administrarea de XL-S Medical pentru a slăbi şi mai mult.

Acum te poţi înscrie şi tu în cursa cu kilogramele nedorite! Academia XL-S Medical te va ajuta să slăbeşti sănătos prin programul de o lună de zile.

Trebuie doar să cumperi un pachet promoţional Academia XL-S Medical și vei primi GRATUIT un abonament la o sală de sport din oraşul tău. Decupeză voucherul de pe spatele pachetului şi, împreună cu bonul fiscal al produsului, mergi la una din cele peste70 de săli de sport XL-S Medical din ţară pentru a beneficia de abonamentul gratuit. Accesează aici lista sălilor.

Pentru rezultate optime, medicii recomandă aerobic de cel puţin trei ori pe săptămână. Dacă ai un program încărcat, nu îţi face griji …. sălile sunt deschise şi în week-end.

 

Citeste si:  5 motive pentru care îți este mereu foame

Studiile clinice realizate în Germania au demonstrat că XL-S Medical te ajută să slăbeşti de trei ori mai mult decât urmând o dietă obişnuită.* În plus, produsele XL-S Medical au fost dovedite clinic că nu au efecte secundare.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ştii este că XL-S Medical a fost creat pentru a te ajuta să ajungi la greutatea ideală printr-o metodă naturală, complet sigură, într-un mod sănătos şi fără riscuri. Totul ţine de voinţa şi dorinţa ta de a produce o schimbare în stilul tău de viaţă.

Pentru a afla lucruri noi, dar şi pentru a învăţa cum să urmezi dieta propusă, intră pe site sau pe contul de facebook.

 

Farmacistele îţi pot confirma cât sunt de mulţumite după ce au urmat programul Academiei:

 

Am vrut să scap de kilogramele în plus acumulate după un accident. Nu a fost deloc greu. Doar am urmat dieta şi am mers constant la sală. Recomand cu încredere XL-S Medical.” – Farmacista Emanuela Lupu, Iaşi

 

Cu multă ambiţie şi cu transpiraţie asiduă de minim patru ori pe săptămână în sala de sport, cu un regim alimentar sănătos şi cu ajutorul XL-S Medical rezultatele nu au întârziat să apară. În final am ruşit să am în minus 9kg. Mă simt ok, am alt tonus şi o altă stare de spirit. Recomand cu încredere produsele XL-S Medical. ” – Farmacista Alina Nicoleta Dima, Braşov

 

Citeste si:  Sfaturi pentru a-ti micsora portia de mancare

 

Am vrut să scap de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, iar Academia XL-S Medical a fost şansa mea. Nu a fost deloc greu, pentru că am fost foarte motivată. În urma experienţei am slăbit 4,7 kilograme şi mă simt foarte bine.” – Farmacista Otilia Corduneanu, Iaşi.

 

* studiu clinic, Germania, n=123

** date furnizate de IMS Health, 2012

 

Pachetul promoțional Academia XL-S Medical poate fi achiziționat exclusiv în farmaciile Catena și pe site-ul www.xl-s.ro.

 

Fii parte din comunitatea XL-S, produsul de slăbit nr. 1 în Europa!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: