14 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICristina Spătar a avut nuntă cu 500 de invitați! I-au cântat Andra...

Cristina Spătar a avut nuntă cu 500 de invitați! I-au cântat Andra și Gabriel Dumitru

Inrolare trafic.ro

Regina R&B ului s-a măritat pentru a doua oară, de data aceasta la Râmnicu Vâlcea, unde a avut parte de multe surprize. Și în afară de invitați celebrii și foarte mulți, Cristina Spătar a avut parte de o mulțime de cântăreți care i-au cântat la nuntă.

 

cristina spatar si mirele ei
cristina spatar si mirele ei

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au devenit soț și soție în acest weekend. Cei doi și-au văzut cel mai mare vis realitate! Nunta a fost una cu adevărat fastuoasă, cum rar îți este întâlnit să vezi! Cântăreața s-a ocupat în detaliu de pregătiri, astfel că și-a întâmpinat invitații în cadrul unui local de lux, într-o sală de evenimente decorată cu 3000 de cale și 900 de hortensii.

Un alt moment important al serii va fi momentul tăierii tortului, care se anunță a fi o adevărată capodoperă realizată de Dulcinela, un tort spectaculos, decorat cu ivory, verde și auriu. Rochia de mireasă a cântărit 10 kilograme, în stil sirenă, cu umerii lăsăți, plină de pietre sclipitoare, dar și cu trenă detașabilă.

 

claudia ghitulescu andra si gabriel dumitru
claudia ghitulescu andra si gabriel dumitru

Nașii mirilor au fost Angela Botgros, fiul Maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișînău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă, dar și un prieten apropiat al miresei.

Colegii și bunii prieteni ai Cristinei Spătar nu lipsesc nici ei de la nuntă, astfel că îi amintim pe: Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău. Au cântat printre alții Andra săi Gabriel Dumitru.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: