28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICosmin Seleși revine pe micile ecrane. Anunțul făcut de PRO TV

Cosmin Seleși revine pe micile ecrane. Anunțul făcut de PRO TV

Cosmin Seleși revine în televiziune. Iată ce anunț au făcut cei de la Pro TV!

Batem Palma? este aproape de revenire, iar cel de-al doilea sezon începe din 28 august, de la ora 18:00, pe PRO TV și VOYO!

După un prim sezon care a adus câștiguri de peste 550.000 de lei, Cosmin Seleși este pregătit să le aducă celor de acasă ediții incredibile în care tensiunea și emoțiile vor atinge noi cote.

Concurenții au încredere în intuiția lor și intră în show cu un singur gând – să deschidă cutiile și să refuze ofertele Băncii până în clipa în care vor ajunge la cea mai mare sumă posibilă. Rămâne de văzut dacă planurile lor se vor concretiza!

Cosmin Seleși, entuziasmat de proiectul de la Pro TV

Gata, e oficial! De acum chiar pot spune că mai avem puțin și ne revedem, iar eu abia aștept să vă aduc aproape niște concurenți incredibili, niște ediții în care veți sta în tensiune până la ultimul minut și niște câștiguri senzaționale.

Este deja sezonul doi, iar entuziasmul meu și al colegilor din echipă este dublu! Deci… nu uitați, din 28 august, ne vedem de la ora 18:00 pentru a arăta că intuiția și voia bună merg mână în mână pentru distracție”, declară Cosmin Seleși înainte de începutul noului sezon.

Citeste si:  Gina Pistol și Smiley, primele imagini din luna de miere

Doamna avocat, Eugenia Bobe, este și ea gata să sigileze cutiile și să nu ofere nici măcar cel mai mic indiciu care i-ar putea ajuta pe concurenți. Ca în primul sezon, ea va fi singura persoană care va cunoaște așezarea sumelor în cutii, așa că misterul rămâne la cel mai înalt nivel.

Pe cine va extrage computerul în fiecare ediție? Cu ce sume vor pleca acasă concurenții următorului sezon? Urmează să aflăm!

Să fie cu gânduri bune și câștiguri istorice! Nu ratați cel de-al doilea sezon Batem Palma?, din 28 august, pe PRO TV și VOYO!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: