16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCORKS COZY BAR: LOCUL UNDE VINURILE BUNE SUNT RESPECTATE SI RASFATATE

CORKS COZY BAR: LOCUL UNDE VINURILE BUNE SUNT RESPECTATE SI RASFATATE

Inrolare trafic.ro

CORKS COZY BAR organizeaza GRAND OPENING- eveniment prin care isi anunta oficial deschiderea pe piata barurilor cochete de vin.

Amplasat chiar la intrarea in Centrul Istoric al capitalei, pe Str. Bacani, nr.1, un loc cald si primitor, CORKS COZY BAR reprezinta un concept unic de bar de vinuri, unde iubitorii vinului se pot delecta si rasfata cu placeri epicuriene.

Contopind savoir-faire-ul celor mai importanti producatori de vinuri din Lumea Veche cu inspiratia si modernismul celor din Lumea Noua, la CORKS gasesti cea mai vasta oferta de vinuri servite si la pahar.

POVESTEA CORKS
Ideea barului CORKS a plecat de la dorintele si perceptiile consumatorului roman de vin. S-a urmarit crearea unui altfel de bar de vinuri, cochet, primitor si dichisit, dar care sa ofere totodata un raport optim intre valoarea & experienta livrate consumatorului si pretul platit de acesta. S-a dorit realizarea unui concept nou de bar de vinuri decat, oarecum intimidanta abordare opulenta, unde personalul este reprezentat de somelieri sau fata de optiunile modern-accesibile ale magazinelor de vinuri care servesc vin in incinta lor. In plus, nici cei care prefera alte bauturi decat vinul nu au fost neglijati. Si astfel, a aparut o noua bresa, aceea a barurilor foarte calde, primitoare si cochete. Astfel, a fost creat cozy barul: CORKS!

OFERTA CORKS DE BAUTURI
Vinul este vedeta absoluta la CORKS, selectia de vinuri avand la baza cateva sute de etichete. Si toate vinurile se pot servi si la pahar. Vinuri proaspete si

STR. BACANI, NR. 1, BUCURESTI / TEL: +4021 311 22 65 / EMAIL: HELLO@CORKS.RO / WWW.CORKS.RO

reconfortante sau, dimpotriva, pretioase vinuri vintage. Vinuri millesime sau medaliate, vinuri-vedeta, vinuri din Lumea Noua sau cea Veche. Vinuri pentru cunsocatori si pasionati sau vinuri populare.  Vinuri vinificate modern sau vinuri sofisticate. Vinuri care s-au servit la Premiile Oscar sau Nobel.
Si pentru cei are prefera alte bauturi decat vinul, CORKS le-a pregatit cateva cocktailuri-corkstailuri delicioase, bauturi spirtoase fine deosebite, dar si revigorantele beri .
ECHIPA CONCEPTUALA
Colaboratorii care au ajutat la realizarea cozy bar-ului au fost selectati cu maxima atentie, de asemenea. Designul interior poarta semnatura celebrului Mihai Popescu (Fratelli, Le Club, Biutiful), cocktailurile corkstailuri au fost special reinterpretate pentru CORKS de Costin Gache (Interbelic), iar deliciosul tort-macaron pe baza de vin de Porto, ciocolata si mini cocktail-macarons a fost special creat pentru CORKS de reputata cofetarie de lux, Madame Lucie.  
LOCATIA
Designul interior CORKS este in linie cu conceptul general. S-a urmarit realizarea unui local de vinuri cald, intim si primitor, reinterpretand elementele naturale existente si adaugand alte piese aproape clasice, dar cu  extra-dichis, acolo unde era cazul. Piatra de pe pereti a fost redecorata in culori calde, parchetul natural a adaugat nota intima, iar tonurile de cupru, verde si nuantele pamantului se regasesc toate in peisajul real viticol.


 TERASA
Un spatiu romantic, cu mobilier antichizat din fier forjat alb si perne pufoase cu imprimeuri florale. Intreaga terasa este viu decorata de multitudinea de flori in ghivece, pictate manual.

STR. BACANI, NR. 1, BUCURESTI / TEL: +4021 311 22 65 / EMAIL: HELLO@CORKS.RO / WWW.CORKS.RO

PARTERUL
Mobilierul este comod, din materiale naturale si confortabile, iar luminile calde rasfata privirea. Masa centrala ampla din sala principala reprezinta ea insasi un spatiu si o ocazie de socializare. Pozitionata sub candelabrul realizat din piese de lemn decupate elegant in forma de sticle de vin si inconjurata de scaunele de diverse stiluri, culori si dimensiuni invita la deschidere si conversatie.
Barul este realizat din cupru, in care se oglindesc elegantele corpuri de iluminat Void, realizate de Tom Dixton.
Peretii sunt decorati cu cutii originale de vin, piatra si faianta antichizata realizata manual. Chicineta cu peretii din sticla unde se pregatesc gustarile CORKS invita la savurarea delicioaselor mezeluri fine si apetisantelor preparate pe baza de branzeturi puturoase.

SUBSOLUL
Holul, generos decorat cu etichetele vinurilor care se afla in meniul CORKS conduce spre Separeul-Vinoteca. Aceasta incapere pastreaza tavanul original din caramida al cladirii, (cladirea fiind complet consolidata de curand). Separeul-Vinoteca este amenajat ca o biblioteca de vinuri si sampanii, unde clientii fideli ai cozy bar-ului pot studia linistiti intreaga gama CORKS alaturi de apropiatii lor sau pot alege cadoul perfect pentru orice iubitor de vin in timp ce isi savureaza soiul sau cupajul preferat.

ORARUL:
Luni-Joi: 13:00 – 01:00
Vineri-Sambata: 13:00 – 04:00
Duminica: 13:00 – 24:00.

STR. BACANI, NR. 1, BUCURESTI / TEL: +4021 311 22 65 / EMAIL: HELLO@CORKS.RO / WWW.CORKS.RO

CORKS COZY BAR
Str. Bacani, nr.1, Centrul Istoric, Bucuresti (intrarea se face dinspre Str. Lipscani, zona Statuii Lupoaica)
Pentru rezervari:
hello@corks.ro, +4021/311 22 65
Persoana detalii suplimentare: Ruxandra CHENDI, Managing Partner; Tel: +4021 / 311 22 65, E-mail: ruxandra@corks.ro

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: