4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERConnect-R, Matteo, DJ Rynno și Radio Killer, mega concert pentru liceenii bucureșteni

Connect-R, Matteo, DJ Rynno și Radio Killer, mega concert pentru liceenii bucureșteni

În această seară, de la ora 18:00, va avea loc evenimentul anului dedicat elevilor bucureșteni, Gala Balurilor by AXE 2013, în cadrul căruia vor avea loc show-uri de dans ale celor mai tari trupe din București, prezentări de modă neconvenționale, concerte și apariții ale celor mai în vogă artiști autohtoni. 

Connect-R, Matteo, DJ Rynno&Sylvia și Radio Killer vor încinge atmosfera la maxim, înaintea și în timpul unui mega concurs de frumusețe cu cele mai frumoase 26 de boboace bucureștene.
Cele 26 de fete participante la concursul de frumusețe au fost selectate dintre câștigătoarele unei diademe de Miss din cadrul balurilor de boboci, organizate în 42 de licee (printre acestea Colegiul Național Bilingv George Coșbuc, Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Național Gheorghe Lazăr și Colegiul Național Ion Creangă).
În această seară, din cele 26 de fete, vor fi alese 11 fete ce vor intra în semifinale, iar o a 12-a fată va intra automat în semifinale ca urmare a caștigării titlului de “Miss Popularitate.
Fiecare dintre cele 12 semifinaliste va purta o rochie reprezentativă pentru cele 12 luni ale anului, iar în finală vor intra doar 4 fete ce vor defila în rochii tematice – Apă, Foc, Aer, Pământ. Marele premiu va fi apariția pe coperta revistei Bravo, un check de 500 de euro și o excursie în Grecia plus multe alte premii din partea sponsorilor evenimentului.
Toți cei care doresc să participe la acest eveniment își pot lua bilete de de la reprezentantul Gala Balurilor by AXE din liceele participante, prețul unui bilet fiind de 30 de lei, iar accesul la eveniment se face începând cu ora 18:00.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: