16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJColectia de machiaj Paul & Joe toamna iarna

Colectia de machiaj Paul & Joe toamna iarna

Inrolare trafic.ro

 

     Recunoscutul brand francez Paul & Joe a lansat pe piata produselor de make-up cea mai noua colectie special creata pentru sezonul toamna iarna. 

   Aceasta este inpirata din frumusetea universului newyorkez, care a fost intotdeaua o veritabila sursa de inpiratie pentru designerii si creatorii de moda. Iata cum o noua linie de produse de machiaj cu aroma newyorkeza a luat nastere special pentru anotimpul autumnal.

 Colectia semnata Paul & Joe se distinge prin combinatiile unice de culori inchise cu tonuri neutre, in incercarea de a crea un machiaj cat mai apropiat de tendintele actuale in materie de make-up pentru toamna iarna.

 

Farduri de pleoape Paul & Joe 

Fardurile de pleoape Paul & Joe au un design special si combina doua tonuri contrastante, ce poarte denumire diverse precum:

– Brooklyn Bridge

– Empire State

– 42th Street

 

 

 

 

 

 

 

Paul & Joe iti mai pune la dispozitie si o paleta uimitoare care contine 4 nuante uimitoare pentru fardul de ochi si o nuanta calda pentru fardul de obraz. Poti opta pentru una dintre urmatoarele nuante, in functie de culoarea pielii si gradul de pigmentare. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rujuri Paul & Joe

Nimic nu poate intrece frumusetea senzuala a buzelor oferita de un ruj cremos si matasos. Intampina toamna cu 3 nuante de ruj senzuale si ultra-feminine! Poti alege una dintre aceste trei tonuri speciale care ridica machiajul buzelor la nivel de arta!

-Lower East Side

-Uptown Girl

-Soho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lac de unghii Paul & Joe

Toamna aceasta asigura-te ca nu vei iesi din casa fara manichiura facuta! Paul & Joe vine in ajutorul unghiilor tale, oferindu-ti o paleta de trei culori delicate:

-Downtown

-The City Never Sleeps

-Big Apple

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: