16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAColectia de Haute Couture Christian Dior primavara vara 2011

Colectia de Haute Couture Christian Dior primavara vara 2011

Inrolare trafic.ro

          

 

        Colectiile de haute couture  par sa fie  din ce in ce mai la moda, mai elegante si mai dramatice ca niciodata, cel putin  in prezentarile de moda, semnate Christian Dior.

      Colectia primavara-vara 2011 este una extraordinar de intensa si dramatica pornind de la machiaj, coafura  si pana la vestimentatie.  Aceasta colectie este dominata, din punct de vedere al paletei cromatice, de un rosu pasional si excentric in acelasi timp, reusind astfel sa creeze look-uri extrem de vibrante.

         Desigur, nu numai detaliile contribuie la crearea unor astfel de senzatii, ci  si impresionanta croiala pe care aceste rochii feerice ne-o dezvaluie.

         Daca sezonul trecut colectia de haute couture de la Christian Dior se axa  mai mult pe culori socante, colectia din aceasta primavara  abunda in culori inedite, insa purtabile, efectul fiind acelasi.

           Blana, buline, tul, paiete, culori excentrice, forme geometrice, alaturi de un machiaj multicolor si coafuri feminine, vintage, toate acestea reusesc sa descrie cel mai bine aceasta colectie unica de  haute  couture semnata Christian Dior.

          Utilizarea accesoriilor, a manusilor glamour, a fundelor si a curelelor prinse in talie, transforma aceasta colectie intr-un adevarat bal mascat, propulsand colectia de houte couture pe culmile gloriei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: