16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAColectia de haine Chanel 2012

Colectia de haine Chanel 2012

Inrolare trafic.ro

 

 

          In cadrul colectiei de moda Cruise 2012, Chanel a optat, prin intermediul detaliilor minore, extrem de eficiente, pentru simplitate, eleganta, sobrietate, caracteristici  specifice acestui brand de lux.

           Galbenul, culoarea soarelui, asociata cu fericirea si relaxarea, transmite colectiei un aer subtil de optimism, oferind tinutelor prezentate un aspect luminos si  reusind, totodata,  sa puna in valoare formele corpului feminin, intr-un mod subtil, delicat.

           Nuantele palide de liliac si crem vin sa confirme faptul  ca prezenta colectie este una extrem de feminina  si diafana, piesele prezentate fiind perfecte atat pentru o tinuta de zi cat si pentru una de seara. Linia colectiei este una contemporana, eleganta, care impune o prezenta feminina tocmai prin echilibrul formei si al detaliilor.

         Din paleta cromatica nu lipseste negrul, care pune in valoare senzualitatea si ofera un look glamour, deloc vulgar. O piesa hot propusa de prezenta colectie este costumul de baie format dintr-o singura piesa, ce acopera si descopera in acelasi timp, avantajand orice silueta. Culorile alb-negru nu se vor demoda niciodata, iar combinatiile acestora vor fi intotdeauna inedite.

         Bijuteriile din argint, influentele vintage, printurile si detaliile utilizate ofera prezentei colectii un aer excentric, extravagant, in care eleganta  si bunul gust troneaza cu desavarsire.

 

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: