21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJColectia Colourizations de la MAC toamna 2011

Colectia Colourizations de la MAC toamna 2011

Inrolare trafic.ro

 

         Colectia Colourizations de la MAC pentru toamna 2011 te rasfata cu nuante vibrante, sofisticate si texturi ultra-rafinate. Defineste-ti privirea cu fardurile de pleoape din prezenta colectie special creata pentru un look seducator, radiant.

        Nu subestima niciodata superbul efect vizual pe care-l poate oferi machiajul cu produse de la MAC create intr-o paleta cromatica extrem de variata. MAC este una dintre cele mai impresionante marci de machiaj care prin intermediul a numeroase colectii glam a reusit sa satisfaca si cele mai exigente cerinte din acest domeniu.

        Pornind de la ideea ca in situatia in care partenerii dintr-un cuplu se afla la poluri diametral opuse reusesc sa se atraga si sa se completeze perfect, MAC a mers ceva mai departe si a preconizat ca acelasi miracol se va intampla si in lumea nuantelor sale. Ei bine, pornind de la acest concept, MAC a creat o colectie impresionanta de farduri de pleoape, combinand intr-un mod neasteptat cate doua nuante sofisticate aflate la poluri total opuse, numindu-le „Double Features”. Cele opt seturi, a cate doua nuante, elegante si indraznete in acelasi timp, reusesc sa-ti incinte imaginatia si sa-ti coloreze stilul in cateva momente.

        Pentru cele care isi doresc un machiaj glam de zi pentru toamana 2011 MAC le ofera prin intermediul acestei colectii cele mai potrivite nuante care sa le defineasca stilul si personalitatea.

Citeste si:  Machiaj LORAC vara 2011

         Colectia cuprinde, pe langa cele doua pensule profesionale de machiaj si mascara „A Zoom Lash”, un set de eye-linere Technokohl care permit, impreuna, realizarea unui machiaj sofisticat perfect pentru o zi de toamna, adaugand o stralucire nepamanteana look-ului tau.

           Prezenta colectie va fi disponibila in toate locatiile MAC incepand cu luna august 2011.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: