22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORICoafuri pe care le poti face in 30 de secunde

Coafuri pe care le poti face in 30 de secunde

Cand vine vorba de a ne aranja parul, ne trebuie mai mult de 10 minute pentru a obtine acea coafura perfecta, in functie de tipul de par pe care il avem si de lungimea sa. Unii chiar trebuie sa petreaca mai mult timp in coafarea parului, mai ales atunci cand folosesc instrumente de styling cum ar fi ondulatorul sau placa. Dar sunt acele zile in care pur si simplu nu te poti deranja cu parul ca atunci cand te trezesti tarziu si ai doar cateva minute la dispozitie.

Din fericire, inca poti face ceva cu parul tau cu ajutorul acestor coafuri rapide ce sunt gata in 30 de secunde.

Coc dezordonat modern
Alta coafura posibila, care nu necesita mult timp, este versiunea moderna a cocului dezordonat. Pentru inceput, prinde-ti parul intr-o coada inalta si tine firele rebele la locul lor cu o bentita. Infasoara restul parului intr-un coc si roteste coada.

Prinde cocul cu un elastic de par sau cu agrafe. Foloseste capatul pieptenului sau un creion pentru a ridica fiecare sectiune de par pentru a crea mai mult volum.

2 cozi
Nu trebuie sa iti faci griji daca esti presata de timp deoarece aceasta coafura formata din 2 cozi este foarte simplu de realizat si va tine parul la distanta de fata. Mai intai, prinde partea de sus a parului cu un elastic. Asigura-te ca aceasta sectiune a parului este perfect descurcata si prinsa. Prinde restul parului intr-o coada joasa, cuprinzand si coada de sus.

Citeste si:  Iata coafura care intinereste pe oricine. Cum "functioneaza"

Rasuceste si prinde
Daca nu iti prinzi parul sau vrei sa il lasi pe spate, insa doresti sa atraga privirile tuturor, ai nevoie doar de o agrafa si 2 suvite rasucite. Pentru inceput, a o suvita mica din fiecare parte a capului si rasuceste-o departe de fata.

Pentru cele cu parul rau, poti tapa acea suvita inainte de a o rasuci. Prinde suvitele rasucite cu doua agrafe de par pentru a crea un model in X.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: