22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEClarvazatoarea Carmen Harra face marturii cutremuratoare despre Denisa Raducu: "Sufletul ei...

Clarvazatoarea Carmen Harra face marturii cutremuratoare despre Denisa Raducu: „Sufletul ei este acum intr-o mare incarcatura. Vad o viata scurta”! Dezvaluiri neasteptate despre iubitul artistei

Starea de sanatate a Denisei Raducu este tot mai precara, vestile primite de la medici nu sunt bune. Din cauza lipsei de informatii, fanii, colegii si prietenii sunt ingrijorati si cauta cu disperare un raspuns de la familie.

Clarvazatoare Carmen Harra a acceptat sa vorbeasca, intr-o emisiune TV, despre viata artistei, insa vestile nu sunt foarte bune.

„Sufletul ei este acum intr-o mare incarcatura. De ce are iubire, dar nu poate sa isi continue firul vietii. Intrebarile ei trebuie sa fie foarte profunde si multiple. Vad o viata scurta.

As vrea sa cred ca isi gaseste singura raspunsurile acolo. Trebuie sa isi dea seama de ce a venit aceasta boala, bolile in general sunt karmice.

Noi stim si cand murim, inconstientul stie tot. Anticipam cel putin cu sase luni inainte momentul cand iesim din forma asta fizica. Numai ea poate sa decida si bineinteles divinitatea.

Sa se intareasca, sa se faca bine. Miracolele exista, trebuie sa crezi in ele si asta e cel mai important”, a declarat Carmen Harra intr-o emisiune TV.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: