23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECercei pentru fata patrata

Cercei pentru fata patrata

Inrolare trafic.ro

Natura nu a inzestrat toate femeile cu un chip perfect oval, caruia sa i se potriveasca orice tip de cercei, iar cele care o au patrata intampina ceva mai multe dificultati in a-si gasi accesoriile potrivite formei fetei lor.

 

CITESTE SI

Cum alegem cerceii in functie de forma fetei

Insa design-ul in domeniul accesoriilor a evoluat intr-atat incat exista bijuterii adecvate oricarei forme si, implicit, oricarei femei.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stiti atunci cand alegeti orice fel de accesorii si nu aveti proportii perfecte este ca TREBUIE SA COMPENSATI.Cercei

Asadar, daca aveti forma fetei patrata, chipul vostru are nevoie de alungire. Din acest motiv, cerceii care atarna sunt perfecti pentru voi! Ba mai mult de atat, puteti sa va aventurati sa purtati cerceii de mari dimensiuni.

Cerceii alungiti, cu mai multe unghiuri, in forma de piramida, de triunghi si de lacrima incadreaza perfect un chip putin sau mai mult patratos. Evitati insa accesoriile patrate pentru urechi caci va va accentua mandibula, iar acesta este ultimul lucru pe care vi-l doriti.

Folositi-va si de coafura pentru a masca unghiurile colturoase ale fetei. Nu alegeti tunsori scurte, ci mai degraba medii sau lungi. Secretul in ascunderea imperfectiunilor din zona mandibulei consta in a va lasa asa-numitele gherute facute din tunderea in scari a parului pana sub nivelul barbiei.

Citeste si:  Trucuri pentru manichiura perfecta

Astfel puteti compensa micilor defecte lasate de mama-natura.

 

Fata patratafata patratafata patratafata patrata

 

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: