23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCele mai stanjenitoare intamplari din timpul menstruatiei! Au simtit ca intra in...

Cele mai stanjenitoare intamplari din timpul menstruatiei! Au simtit ca intra in pamant de rusine

Inca un subiect tabu, femeile trec prin fel de fel de situatii rusinoase in perioada menstruatiei lunare. Mai multe femei au acceptat sa impartaseasca cu toata lumea experientele mai putin placute prin care au trecut.

O profesoara a fost umilita de carte un elev problema: „L-am trimis in camera de pedeapsa, undeva langa biroul directorului, in timp ce s-a ridicat din banca pentru a merge sa-si indeplineasca pedeapsa, a spus in gura mare, de fata cu toti colegii – ‘Cineva se afla intr-o perioada mai grea a lunii’. Am simtit ca intru in pamant de rusine, nu am putut sa-i raspuns. Chiar ma afla, mi-au trecut prin cap un milion de ganduri. Mai tarziu, cand m-am linistit, am vorbit cu el. Si-a cerut scuze si a promis ca nu se mai repeta”, Evette – 27 de ani.

„Eram in scoala generala, la sfarsit de an si trebuia sa urc pe scena pentru a primi premiul. Uniforma imi era patata si toata lumea a observat. Mai multi parinti au inceput sa rada. Mama mea s-a suparat foarte tare si i-a mustrat. I-a intrebat ce este atat de amuzant? A fost groaznic”, Molly – 29 de ani.

„In timp ce ma aflam la scoala, mi-a cazut din geanta un tampon si s-a rostogolit pana in mijlocul clasei. Un coleg a avut grija sa-i atentioneze pe toti. M-am simtit foarte jenata, aproape ca nu imi venea sa merg sa-l ridic”, a povestit Maria.

Citeste si:  Cum sa scapi de durerile menstruale?

Nicola in varsta de 22 de ani, a povestit o alta intamplare care a facut-o sa se simta vinovata vreme de ani buni: „La 15 ani jucam in echipa de baschet si ne aflam in deplasare. In timpul meciului s-a intamplat inevitabilul. Toata sala a vazut, am fost scoasa din teren in momentul in care si antrenorii (femei) au observat. Am fost certata de catre ele, simteam nevoia de incurajare in acele momente in care imi venea efectiv sa mor, insa am fost jignita si certata. Greu, dupa ani de zile, am realizat ca nu era vina mea ca s-a intamplat asta”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: