24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCel mai tare studiu! De ce reusesc in viata femeile frumoase

Cel mai tare studiu! De ce reusesc in viata femeile frumoase

Un studiu realizat recent la universitatea Zhejiang din China a aratat, intr-o oarecare masura, de ce reusesc in viata femeile frumoase.

Mai precis, 21 de barbati au fost pusi sa priveasca 300 de fotografii cu femei. Un alt grup de barbati a impartit femeiel respective in femei frumoase si femei mai putin atractive.

Apoi, toti barbatii au facut echipa cu o parte din femeeile din fotografii ca sa se joace impreuna un joc pe calculator, care presupunea ca ei sa decida daca si cum vor imparti o suma de bani,
Rezultatele acestui ciudat experiment au fost de-a dreptul incredibile, avand in vedere ca undele cerebrale ale barbatilor au fost masurate de cercetatori pe tot parcursul desfasurarii jocului.

Astfel, s-a demonstrat ca barbatii erau foarte atenti la felul in care femeile mai putin atractive ofereau solutii pentru joc, si ca se simteau aproape rasplatiti la propunerile femeilor atractive, chiar daca acestea nu reprezentau cele mai bune solutii pentru a rezolva jocul.

In concluzie, se pare ca femeiel frumoase, sustin cei care au realizat studiul, au sanse mai mari sa reuseasca in viata din cauza ca imaginea lor reuseste sa-i „vrajeasca” pe cei de la care doresc sa obtina ceva.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: