23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECe spun unghiile despre personalitatea ta

Ce spun unghiile despre personalitatea ta

Inrolare trafic.ro

Tot ce tine de stilul personal ne defineste si ne dezvaluie personalitate, inclusiv unghiile, ca forma, lungime si culoare a manichiurii. Iata ce spun unghiile despre personalitatea ta!

 

Unghii scurte, ingrijite, dar simple

 

Miss Minimalist! Femeile care au unghiile, mai mereu, scurte, ingrijite sau de regula simple, in tonuri de oja pastel, nud au personalitati „minimaliste”, adica ceea ce numesc englezii „low maintenance”. Sunt genul de femei care stiu prea bine ce este necesar si ce nu si care nu pun atat de mult accent pe artificii, preferand mereu lucrurile simple si utile.

 

Unghii lungi si ascutite

 

Femeile care poarta unghiile lungi si usor sau mai mult ascutite nu pot fi trecute cu vedere. De altfel, nici nu le place sa fie trecute cu vedere, ci vor sa fie observate mereu. Unghiile lungi si ascutite sunt un soi de „statement”, un fel de a spune „Asta sunt! Daca nu-mi convine, te dau naibii!”. Astfel sunt femeile care prefera acest stil de manichiura. Le place sa aiba control asupra oricarui aspect al vietii lor.

 

Unghiile neingrijite

 

E simplu: femeile care au unghiile neingrijite in mare parte a timpului (nu ocazional, foarte rar) nu sunt preocupate de aspectul lor exterior, nu pun pret pe nimic ce inseamna impresie si, de cele mai multe ori, se desconsidera pe ele insele. Deseori se refugiaza in alte aspecte ale vietii pe care le ridica la un rang superior, in incercarea de a reduce importanta esecurilor pe alte planuri.

 

Citeste si:  Scapa de cearcane in trei zile! Remediu naturist care te intinereste rapid

Unghii ingrijite si tipatoare cromatic

 

O femeie care are manichiura facuta mai mereu, purtand culori foarte vii in materie de oja, simte nevoia sa fie remarcata, sa lase o impresie buna oriunde se duce. Grija de sine se ridica aici la un alt nivel. Insa o astfel de femeie este totodata sensibila si necesita caldura in relatiile cu persoanele apropiate, in anumite cazuri putand ajunge la o forma de dependenta sociala.

 

Unghiile inchise la culoare

 

Femeile care au manichiura facut in culori inchise, de la purpuriu la negru, sunt fir interesante si interesate de tot ceea ce iese din tipare. Este vorba de femeile nonconformiste carora le place sa incalce regulile si care mai niciodata nu s-au impacat bine cu persoanele foarte autoritate. Sunt femei rationale carora trebuie sa le explici mai intai „de ce” si abia apoi sa ceri ceva de la ele.

 

Unghiile in nuante nud

 

Femeile care prefera nuantele nud au personalitati complicate, in ciuda faptului ca adopta culori la manichiura care, in mod normal, nu ar iesi in evidenta. Sunt complicate, dar si serioase prin stilul de viata pe care il au si pe care incearca sa-l simplifice si prin manichiura, caci unghiile in nuante crem-nud permit alegerea oricarui stil vestimantr in functie de necesitate.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: