19 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECe sa faci sa nu ai sanii lasati

Ce sa faci sa nu ai sanii lasati

Inrolare trafic.ro

Lasarea sanilor poate aparea in cazul in care nu sunt respectate o serie de reguli de ingrijire si tonifiere a acestora. Asadar, daca vrei sa stii ce sa faci ca sa nu ai sanii lasati, afla ca exista o serie de lucruri ce te pot feri dfe acest lucri.

Totodata, solutiile expuse pot ajuta foarte mult si la tonifierea sanilor, facand astfel ca, in cazul in care sunt lasati, sa isi revina aproape in totalitate.

Asadar, iata ce sa faci sa nu ai sanii lasati:

– In primul rand, este important sa cunosti faptul ca exercitiile fizice ajuta foarte mult la tonifierea sanilor si imipedica lasarea acestora. Este indicat sa faci exercitii fizice pentru sani de aproximativ 3 ori pe saptamana. Cel mai bun exercitiu se face cu greutati de maxim 3 kilograme care se ridica cu mainile intinse, pana la nivelul umerilor, in picioare, de care 15 ori.

Acest exercitiu va lucra zona pectorala si va face ca muschii de sub sani sa fie mult mai tonifiati.

– Este foarte important sa stii casanii trebuie protejti in timpul efortului fizic pentru ca acestia sa nu se lase. Asadar, daca faci sport, poarta bustiere care sa-i tina la locul lor. Altfel, pielea de pe sani isi va pierde din elasticitate din cauza ca este supusa efortului.

Citeste si:  Ce trebuie să faci ca să nu ți se lase sânii

– Daca nu vrei sa te trezesti cu sanii-bretele, evita pe cat posibil dietele drastice, bazate pe infometare. Sanii sunt formati din tesut adipos si dietele drastice duc la consumarea rapida a acestuia, provocand lasarea sanilor si aparitia vergeturilor.

– Unul dintre cele mai importante lucruri de facut pentru a evita lasarea sanilor este „revigorarea” acestora la dus. Astfel, dupa dusul cald, aplica un jet de apa rece peste sani si maseaza-i pentru a face ca pielea „sa se trezeasca la viata” si sa se vascularizeze mult mai puternic.

– Nu in ultimul rand, este foarte important sa alegi cu grija ce fel de sutiene porti, pentru a nu stresa sanii si a provoca lasarea lor.

– Totodata este important sa consumi multa apa zilnic pentru hidratare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: