12 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECe pot pati barbatii care isi fac multe selfie-uri! Medicii avertizeaza

Ce pot pati barbatii care isi fac multe selfie-uri! Medicii avertizeaza

Inrolare trafic.ro

Un studiu recent realizat in Ohio, la Universitatea de stat, a conchis ca barbatii care isi fac de multe ori selfie pot sa ajunga sa sufere de afectiuni destul de grave.

 

Nu este vorba despre o incidenta a selfie/ului normala, ci este cazul acelor barbati care isi fac selfie de fiecare data cand fac ceva nou, in momente diferite ale aceleiasi zile.

 

Studiul a fost realizat pe un esantion de 800 de barbati, cu varste intre 18 si 40 de ani, care au completat un chestionar cu privire la felul in care utilizeaza retelele de socializare si ce cred ei despre comportamentul anti-social.

 

In concluzie, se pare ca cei care abuzeaza de selfie manifesta tendinte psihopatice peste media normalului, in timp ce cei care isi editeaza fotografiile de acest tip înainte de a le face publice sunt mai obiectivi cu privire la infatisarea lor si modul în care se raporteaza la schimbarile de look.

 

„Stim ca cei care sunt foarte critici cu infatisarea lor sunt predispusi spre depresie si ingrasare. Odata cu cresterea numarului de utilizatori ai retelelor de socializare, fiecare este din ce in ce mai atent cu aspectul sau fizic. Acesta tendinta poate deveni o mare problema pentru barbati si ei se pot dovedi neputinciosi in fata acestor noi probleme, cu care predecesorii lor biologici nu s-au confruntat”, a declarat experta Jesse Fox, cea care a condus echipa de cercetatori.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: