28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSPIRITUALITATECe înseamnă când visezi șerpi. E semn rău dacă fac asta în...

Ce înseamnă când visezi șerpi. E semn rău dacă fac asta în vis

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când visezi șerpi? Aceste creaturi au stârnit teama și curiozitatea oamenilor încă din cele mai vechi timpuri. Atunci când îți apar șerpii în vis, acest lucru poate avea nenumărate semnificații. De obicei, se spune că reprezintă o serie de emoții și trăiri legate în special de planul profesional sau de cel emoțional.

Șarpele este considerat de mulți drept un simbol al răului, care aduce multă frică și un pericol în viața noastră, sau ghinion în dragoste și pe plan financiar. Însă, un șarpe în vis poate fi și un avertisment, care să te scape de probleme într-o anumită privință. Depinde foarte mult de contextul în care se întâmplă acest lucru.

Ce înseamnă când visezi șerpi, de fapt?

Dacă visezi un șarpe care te mușcă, înseamnă că instinctul tău te avertizează în privința unor aspecte care te pun în pericol. De multe ori, poate fi chiar un pericol pe care îl presimți în mod inconștient. Atunci când te mușcă în timp ce înoți în vis, este un avertisment extrem de important, căci înseamnă că vei pierde controlul asupra unei situații riscante în viața ta de zi cu zi.

Un șarpe cu clopoței înseamnă că pot apărea obstacole majore în carieră dacă nu înveți să lucrezi în echipă, conform Observator News. De asemenea, este și un semn că regreți niște fapte pe care le-ai făcut în trecut. Cu toate acestea, dacă doar auzi șarpele cu clopoței în vis, dar nu îl vezi, înseamnă că primești șansa de a repara erorile comise.

Citeste si:  5 semne ca ești epuizată emoțional fără să îți dai seama

Dacă apare în visul tău un șarpe cu două capete, este semn că ești blocat/ă într-o situație și nu știi ce decizie să iei. Atunci când cele două capete sunt situate la cele două capete ale corpului, fie ești suprasolicitat/ă din punct de vedere financiar, fie te implici într-un triunghi amoros din care nu știi cum să ieși. Dacă visezi că omori acest tip de șarpe, înseamnă că vei găsi o soluție pentru situația dificilă în care te afli.

Un șarpe galben înseamnă emoții ascunse sau un semn care îți amintește să asculți mai bine de intuiția ta. Poate reprezenta și o evoluție spirituală, dar și o trădare din partea unei persoane care are planuri ascunse. Șarpele în apă poate semnifica un proces de vindecare, dar îți și reamintește de principiile după care trebuie să te ghidezi în viață. Dacă nu îți face rău, ai ajuns la un echilibru emoțional sau că ți-ai recăpătat speranța.

Un șarpe care este animalul tău de companie reprezintă fericirea care va veni în viața ta în următoarea perioadă, iar atunci când calci un șarpe, ai parte de prieteni buni. Șarpele de casă este semn rău, înseamnă că vei fi trădat/ă de persoana iubită. Un șarpe care doarme reprezintă un moment dificil pentru tine, căci vei fi prins/ă într-o ipostază compromițătoare.

Citeste si:  Ce inseamna numele Tiago, ales de Cabral si Andreea Ibacka pentru fiul lor

Șarpele care fuge în vis anunță vijelii sau furtuni în zilele următoare, în timp ce șarpele în iarbă este semn bun, care îți aduce mult noroc în dragoste. Șerpii colorați sunt simbol al tentațiilor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: