22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăRELATIICe fel de barbat este, in functie de berea sa preferata. Afla-i...

Ce fel de barbat este, in functie de berea sa preferata. Afla-i toate secretele

Inrolare trafic.ro

Potrivit ultimelor studii realizate de către psihologi, majoritatea bărbaților băutori de bere pot fi “descriși” și cunoscuți în funcție de tipul de bere preferat.

Având în vedere că în întreaga lume există milioane de tipuri de beri, studiul a fost realizat în funcție de patru grupe “generale” de bere.

Astfel, rezultatele au fost date pentru bărbați care preferă berea brună, bărbați care preferă berea blondă, bărbați care preferă berea nefiltrată și bărbați care preferă berea cu arome de fructe.

Așadar, iată ce fel de bărbat este în funcție de berea sa preferată:

Bărbații care preferă berea brună:

Bărbații care preferă berea brună sunt de obicei foarte deschiși. Au un temperament destul de plăcut și își fac repede prieteni. Le cam plac femeile așa că nu sunt tocmai bărbații perfecți pentru o relație de lungă durată. Cu toate acestea, dacă se îndrăgostesc total de o femeie, sunt capabili să nu o înșele o perioadă lungă de timp.

Însă, în majoritatea cazurilor, bărbații care preferă berea brună vor călca strâmb la un moment dat. Pe plan profesional, bărbații care preferă berea brună sunt cât se poate de serioși. Le place să avanseze, să facă bani și le place să le fie recunoscute meritele.

Citeste si:  De ce e berea atata de sanatoasa!

Dacă nu le sunt recunoscute meritele, acești bărbați pot deveni foarte răzbunători și nu se vor lăsa până când nu vor reuși să se răzbune. Totodată, le place foarte mult să se distreze și să aibă mulți prieteni, mai ales de sex feminin.

Bărbații care preferă berea blondă:

Bărbații care preferă berea blondă sunt destul de flexibili și sunt statornici în relații. Nu prea le place însă să li se spună ce să facă și nici nu prea le place să se spețească muncind. Mai mereu dau impresia că așteaptă să li se ivească marea ocazie în viață însă niciodată nu fac mare lucru pentru a evolua efectiv. În ciuda faptului că sunt destul de inteligenți, preferă să nu se spețească prea mult. Pe plan sentimental sunt destul de loiali însă se pot plictisi destul de repede.

Le place să fie admirați de femeia pe care o iubesc și au un ego destul de mare. Nu le prea place să fie “controlați” de femei și nici de către șefi așa că vor face tot posibilul să nu depindă nici de unul nici de celălalt.

Bărbații care preferă berea nefiltrată:

Acești bărbați sunt foarte puternici. Au caractere puternice și le place să devină din ce în ce mai înțelepți, o dată cu trecerea vremii. Le place să aibă mulți prieteni, să evolueze pe plan profesional și să se simtă utili în absolut orice grup de prieteni.

Citeste si:  5 lucruri de care să îți amintești când vrei să te întorci la un om toxic

Le place totodată să iubească cât mai multe femei și au standarde foarte ridicate în ceea ce privește femeia cu care urmează să își petreacă restul vieții. Sunt firi închise și au tendința de a înșela doar din pură curiozitate sexuală.

Mai mult decât atât, sunt mincinoși foarte buni și reușesc mereu să ghicească caracterul unui om, folosind acest lucru în avantajul lor pentru a obține ceea ce vor.

Bărbații care preferă berea cu gust de fructe:

Acești bărbați iau absolut totul în râs. Le place să facă haz de necaz și nu cred în relații de lungă durată. Sunt persoane destul de mamoase care au nevoie constantă de cineva care să aibă grijă de ele.

Le place să fie întreținuți și le plac excesiv de mult femeile cu bani. Nu îi interesează deloc absolut nimic decât persoana proprie. Sunt aproape îndrăgostiți de bani și au un ego imens. Mai mult decât atât, reușesc mereu să comploteze împotriva tuturor celor care le dau impresia că ar fi mai buni decât ei, pe toate planurile.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: