13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECe este de facut cand barbatul are probleme cu erectia. Cele mai...

Ce este de facut cand barbatul are probleme cu erectia. Cele mai bune metode de a le rezolva

Inrolare trafic.ro

In momentul in care apar probleme cu erectia barbatului, rolul femeii este cat se poate de important pentru a rezolva aceste inconveniente.

 

Barbatii trec prin momente crunte in mintea lor in cazul in care au parte de probleme erctile asa ca de multe ori atitudinea partenerei este foarte iportanta. Asa ca iata ce este de facut pentru a rezolva aceste probleme si pentru a reaprinde flacara iubirii, fara ca iubitul sa aiba de suferit pe plan psihic.

 


Ganditi la rece

 

Dupa ce s-au calmat spiritele (interioare, caci in interior se duc marile lupte), asezati-va si discutati la rece, incercand sa dibuiti posibilele cauze. De regula, pot fi de doua feluri: cauze fizice sau cauze psihice. Luati in calcul eventuale tratamente medicamentoase pe care le urmeaza el, dar si probleme de tipul stresului la locul de munca sau in familie. In cele mai multe cazuri, episoadele de impotenta, asadar cele care vin si trec, au cauze psihologice.

 

Acordati-va timp

 

Dincolo de a discuta deschis, dar doar cand este si el dispus, fara a fi fortat, trebuie sa va acordati timp. Acesta poate varia de la o zi sau doua la doua saptamani. Ideal ar fi sa nu treaca mai mult de doua saptamani. Daca problema persista mai mult de doua saptamani, este nevoie de ajutor medical. In perioada de tatonare, discutati deschis despre probleme pe care le aveti, nu neaparat despre faptul ca el n-a avut erectie. Mai mult de atat, reorganzati-va un pic stilul de viata. Incercati sa mancati mai sanatos, iesiti la plimbari mai des, intalniti-va mai des cu prietenii. Orice activitatea relaxanta care ajuta sanatatea fizica si psihica este bine venita.

 

Foarte important! Chit ca suna frivol, poate, dar trebuie aflat daca el poate avea erectie in timp ce se masturbeaza. Daca are erectie in timpul masturbarii, inseamna clar ca problema nu este fizica, ci de natura psihologica.

 

Cand nimic nu da rezultate, fuga la specialist!

 

Daca ati incercat tot ce se putea „in casa”, de la metode de relaxare, la discutii sincere, la un regim alimentar mai sanatos, la somn odihnitor si chiar la cateva zile libere luate de la serviciu, si tot nu reusiti sa obtineti impreuna o erectie, barbatul trebuie incurajat sa consulte un specialist. Daca el are erectie in timpul masturbarii, dar nu si in momentele intime cu partenera, inseamna ca ajutorul va veni de la un psihoterapeut. Daca erectia este imposibil de obtinut pe nicio cale, in niciun moment, inainte de sedintele de psihoterapie (caci deseori sunt necesare si acelea) trebuie consultat un medic specialist pentru a determina care sunt cauzele fiziologice.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: