23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORICe culoare de par se poarta in 2011

Ce culoare de par se poarta in 2011

 

   Culoarea  care se va purta pe tot parcursul anului 2011 este unica si se numeste „curaj”!  2011 este anul schimbarilor radicale cu privire la propria coafura, dar si a culorii parului. Noile tendinte te indeamna sa parasesti zona de confort si sa experimentezi cat mai mult. Spune adio culorilor terne cu care poate ca te-ai obisnuit pana acum. 

Anul acesta nu lasa nicio culoare monotona sa stea un calea unui par fabulos. Avantajul culorilor tari este acela ca acestea iti pot pune in valoare pigmentul pielii. Roscatul este pe val anul acesta, reusind sa iti indulcesca trasaturile fetei. La fel si blondul foarte deschis. Aceasta culoare revine in forta si in acest sezon. Este o nuanta speciala, un simbol al femeii atractive, pline de sarm si incredere. 

culori de par in tendinte in 2011

Totul este sa nu te lasi invinsa de monotonia culorilor terne, care nu reusesc sa exprime absolut nimic. Trebuie sa iti faci interlocutorul sa vibreze atunci cand iti va vedea noua culoare pentru care ai optat. Evident, vei fi admirata instantaneu!

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: