2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECe crema de noapte e bine sa folositi si de ce

Ce crema de noapte e bine sa folositi si de ce

Noaptea este cea mai buna perioada refacerea pielii care sufera din cauza trecerii timpului.

Ziua pielea se apara, lupta impotriva factorilor externi: soare, vant, poluare. Seara, pielea produce celule noi si le distruge pe cele vechi sau deteriorate.

Astfel, crema de noapte pe care o folosim este foarte importanta, deoarece ajuta la intarzierea procesului de imbatranire a tenului.

Acizii grasi, glicerina; vaselina, uleiul mineral sunt cele mai bune ingrediente pentru pielea uscata, acestea contribuie la hidratarea pielii, lasand tenul mai catifelat si luminos.

 

Pentru pielea sensibila este  nevoie de o crema care sa  rasfete tenul si sa  contribuie la intinerirea lui. Produsele cosmetice care contin parfum irita pielea si de aceea  este indicat sa folositi creme care contin uleiuri aromatice, ceai verde si vitamina C (acestea din urma fiind antioxidanti naturali care estompeaza petele si ridurile).

Daca  folositi produse antiacnée trebuie sa ai o crema care lasa porii sa respire. De asemenea, crema trebuie sa contina  acid hialuronic, glicerina, dimeticonul si chiar acizi alfa hidroxilici, acidul lactic si acid glicolic  care exfoliaza celulele moarte si hidrateaza pielea, fara a incarca tenul.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: