30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICe a declarat Theo Rose imediat dupa ce a nascut

Ce a declarat Theo Rose imediat dupa ce a nascut

Miercuri, 14 iunie, Theodora Maria Diaconu, cunoscută drept Theo Rose, a adus pe lume primul ei copil și al lui Anghel Damian, un baietel. Cei doi au fost înconjurați de multă iubire, căci familile amandorura au fost prezente la naștere iar Theo a oferit primele declarațîi în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Veste minunată chiar în dimineață zilei de 14 iunie, căci fix la ora 9.17 îndrăgită solista și actrița din ”Clanul”, Theo Rose a devenit pentru prima oară mamă. Ea a intrat in direct, de pe patul de spital, in emisiunea La Măruță, iar simpatica solista a făcut primele declarații și a povestit cum se simte si primele impresii despre micuta.

”Mă simt foarte bine, nici nu mă așteptăm, nici nu visam că o să fie așa de bine. Sunt fericită tare, a început să gangurească pe aici, cred că tata o să zică prima oară, acum îi este foame. Are ochii lui….

theo rose si anghel damian
theo rose si anghel damian

Am născut la 9.17 minute, ora exactă a nașterii, am născut prin cezariană în cele din urmă, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor, care e și acum aici, a venit să ne viziteze, și îi mulțumesc pentru că a avut grijă de noi. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel. Eram pregătită să nasc natural și cu puțîn timp înainte au sesizat niște riscuri, și a trebuit să ne programăm și să luăm niște hotărâri că să fie bine pentru copil.

Citeste si:  De ce a renunțat Denis de la The Motans la scaunul de antrenor la Vocea României

Copilul este mare, este zdravăn, are 3.800 kilograme și 54 centimetrii. Mare, nici nu mi-a venit să cred. Și înalt că taicăsu. L-am avut de două ori la hrănit, acum i s-a făcut foame. Numele este Sasha Ioan Damian, numele de familie al tatălui. Am primit de la mama lui Anghel o pietricică prețioasă din Africa de Sud. o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze dar și o bratărică. Părinții și sora mea au fost emoționați, plângeau pe aici, au intrat pe rând.

Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia în brațe, stă și se uită așa la el. E cu totul și cu totul altceva, îmi închipuiam momentul ăsta în fel și chip, cum e să-l văd pentru prima oară. Dar nu se compară, atunci când îl vezi și îl iei în brațe parcă ești pe altă lume. Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copii pima dată. Povestește lumea și ii crezi pe cuvânt dar pînă nu trăiești nu realizezi.

Vă mulțumesc și să le trăiască tutruror copii, am înțeles, în sfârșit și noi ce înseamnă asta. Nici nu vreau să știu e mă așteaptă”, a povestit Theo Rose la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: