16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECauzele imbatranirii pielii

Cauzele imbatranirii pielii

Inrolare trafic.ro

Avand in vedere ca femeia din ziua de azi isi permite din ce in ce mai putin sa aiba grija de ea insasi, ne-am gandit sa va oferim cateva informatii cu privire la felul in care trebuie sa va tratati tenul.

Este stiut faptul ca noi, femeile, suferim destul de mult cand ni se umple fata de riduri si potrivit ultimelor studii in domeniu, pielea noastra imbatraneste din ce in ce mai repede.

Cu putina organizare in viata personala insa, putem reusi sa intarziem efectele imbatranirii pielii daca reusim sa respectam o serie de reguli cat se poate de simple.

Asadar, somnul este unul dintre cei mai importanti factori care actioneaza asupra pielii noastre. Lipsa de somn duce la aparitia cearcanelor si la lasarea pielii de sub ochi. Pentru a impiedica imbatranirea prematura a pielii avem nevoie de cel putin opt ore de somn. Insa trebuie sa incercam sa dormim cu fata in sus pentru a evita pericolul aparitiei de riduri pe obraji.

Fumul de tigara este un alt factor care duce cu siguranta la imbatranirea pielii si la aparitia de riduri. Motivul pentru care se petrece acest lucur este ca fumul de tigara duce la carenta de vitamina C din organism, vitala pentru o piele sanatoasa.

Lipsa exercițiilor fizice este un alt factor determinant al sanatatii pielii. Exercitiile fizice contribuie la imbunatatirea circulatiei sangvine si la tonifierea musculaturii.

Stresul duce la stari care pur si simplu ne schimonosesc fata. Grimasele de suparare lasa urme adanci pe pielea fetei, urme care vor deveni in timp riduri urate. Totodata, stresul duce la micsorarea cantitatii de colagen din organism, asadar la lipsa elasticitatii pielii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: