23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICătălina Jojo Grama, mesaj special pentru Achim, fiul ei de ziua...

Cătălina Jojo Grama, mesaj special pentru Achim, fiul ei de ziua lui!

Inrolare trafic.ro

Vedeta din serialul ”Clanul” a fost în culmea fericirii zilele acestea și asta pentru că fiul ei a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Cătălina Jojo Grama i-a anunțat pe urmăritorii ei că Achim a fost aniversat în familie și i-a scris un mesaj pe rețele de socializare.

Interpreta Magdei Udrea din serialul ”Clanul” de la Pro tv este o mamă fericită a doi copii, fată și băiat.

jojo cu fiul adolescent
jojo cu fiul adolescent

Iată că Achim, fiul vedetei, care pînă acum nu apărea pe rețelele de socializare, acum s-a transformat într-un puști matur, pasionat printre altele de actorie. Acesta a împlinit 12 ani iar actrița Cătălina Jojo Grama i-a dedicat un mesaj pe rețele de socializare, lîngă care a publicat câteva imagini cu el de-a lungul timpului.

”Nu îmi amintesc cum mă simțeam în viața mea înainte de tine și surioara ta. Pentru mine voi sunteți totul. La mulți ani băiatul meu frumos și super inteligent!

jojo cu achim mic
jojo cu achim mic

Sper să schimbi lumea așa cum ti-o dorești și să faci să ne fie nouă oamenilor și mai bine. Cu siguranță mi-ai schimbat-o pe a mea atunci când te-am ținut pentru prima dată în brațe. Acum 12 ani s-a născut un băiețel perfect, ca dintr-o poveste. De 12 ani creștem împreună și m-ai învățat să fiu mamă și ce înseamnă iubirea necondiționată, până la cer și după.

Citeste si:  Jojo și Paul Ipate, vacanță specială, înainte de muncă

Timpul a trecut iubindu-ne și bucurându-ne de fiecare clipă în parte. Astăzi pare că a trecut prea repede pentru că ești un adolescent în toată regulă. Când erai mic îmi spuneai că mă iubești cât tot spațiul cosmic. Te iubesc Achim, cât tot spațiul cosmic pe care tot tu mi l-ai făurit și mi l-ai dăruit în fel și chip! La mulți ani! #12”, a scris Cătălin Jojo Grama pe pagina ei de socializare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: