15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPCât de afemeiat este un bărbat în funcție de zodie

Cât de afemeiat este un bărbat în funcție de zodie

Inrolare trafic.ro

Vrei să știi dacă iubitul tău va călca pe bec la un moment dat? Află cât de afemeiat este un bărbat în funcție de zodie:

1. BERBEC: Bărbatul Berbec este cuminte, fidel, dar te poate înșela într-un moment de slăbiciune sau atunci când caută încrederea de sine. Dacă îl prinzi că te-a înșelat, va regreta fapta și nu o va mai repeta.

2. TAUR: Cei născuți sub semnul Taur sunt cei mai fideli reprezentanți ai horoscopului. Bărbatul Taur își mută privirea atunci când trece o femeie frumoasă pe tradă tocmai pentru a nu-ți da motive de gelozie.

3. GEMENI: Bărbatul Gemeni se plictisește repede și atunci când va simți că relația lui devine monotonă, calcă e bec. Există șanse mari să fii înșelată de un bărbat Gemeni.

4. RAC: Dacă nativul Rac se simte în siguranță alături de tine sunt slabe șanse să înșele, însă o va face atunci când lucrurile îi scapă de sub control.

5. LEU: Nativului Leu îi place să fie în centrul atenției, ceea ce îl poate face vulnerabil atunci când o femeie îi face avansuri. Există posibilitatea să te înșele nu pentru că îi lipsește ceva în relația voastră, ci pentru că i se oferă această șansă.

6. FECIOARĂ: Fiind un perfecționist, bărbatul Fecioară va înșela pentru că este mereu în căutarea a ceva mai bun. Are mari șanse să ajungă un burlac la o vârstă considerabilă, tocmai din acest motiv.

Citeste si:  Horoscop 1 mai 2022. Patru zodii isi schimba total viata

7. BALANȚĂ: Bărbatul Balanță va înșela doar atunci când nu se mai simte sigur pe relația voastră. În mod normal, îți va spune de fiecare dată când apar femei care să-i facă avansuri!

8. SCORPION: Bărbații Scorpioni sunt afemeiați, însă vor ascunde lucrul acesta cât pot de bine. Le place stabilitatea, dar în aceeași măsură vor și aventuri.

9. SĂGETĂTOR: Nativul din Săgetător este unul dintre cei mai afemeiați, va întoarce capul după alte femei fără să se chinuie ca tu să nu vezi asta. Ba mai mult decât atât, dacă lucrurile nu merg foarte bine între voi doi, va fugi imediat la altă femeie.

10. CAPRICORN: Există posibilitatea să înșele, însă nu-i stă în fire. Din momentul în care intră într-o relație, bărbatul Capricorn devine stabil emoțional și evită să dea cu piciorul unei relații care merge bine.

11. VĂRSĂTOR: Bărbatul Vărsător este un bărbat sincer și nu se va feri de tine să-ți arate că e deschis și pentru alte femei. Dacă vei putea accepta scăpările lui, bărbatul Vărsător se va simți cel mai împlinit.

12. PEȘTI: Nu-i stă în fire să înșele, dar o va face din curiozitate. Atunci când un nativ în zodia Pești te va înșela, fii sigură că îi va părea rău, deși nu mai are cum să schimbe lucrurile deja consumate.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: