16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECare sunt sansele sa mori in timpul sexului daca ai probleme cu...

Care sunt sansele sa mori in timpul sexului daca ai probleme cu inima

Inrolare trafic.ro

In ultima vreme au existat mai multe teorii potrivit carora femeile care sufera de afectiuni cardiace au sanse mai mari sa moara in timpul actului sexual fata de femile sanatoase.

Potrivit unuei cercetari efectuate de dr. Maureen Whelihan, cunoscut fizician in comunitatile de feministe la nivel european, aceste teorii sunt aproape nefondate.

De cele mai multe ori, femile care sufera de afectiuni cardiace, au o oarecare opreliste in a isi crea o viata sexuala sanatoasa, tocmai din cauza acestor teorii.

Dr. Maureen Whelihan explica insa ca sansele unui infarct in timpul actului sexual sunt mai mici de 1%. Astfel, riscul unei aritmii cardiace care ar fi putut duce la un infarct in timpul actului sexual s-a dovedit mult mai mic decat riscul unei aritmii care ar putea cauza un infarct in timpul unui antrenament de tonifiere a muschilor.

Asa ca, in concluzie, o viata sexuala sanatoasa si activa, insa nu dusa la extrem, nu va face decat sa te elibereze de stres, de exemplu, unul dintre principalii factori care duc la un infarct.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: