15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODABijuterii Lanvin toamna iarna

Bijuterii Lanvin toamna iarna

Inrolare trafic.ro

   Toamna aceasta mizeaza pe tinutele accesorizate intens! Cea mai veche casa de moda frantuzeasca, Lanvin, a lansat catalogul de bijuterii speciale create pentru sezonul de toamna iarna. Numarandu-se printre cele mai luxoase case de moda din lume, Lanvin este un brand exclusivist care impune noi si noi tendinte, reusind sa dezvolte industria modei intr-un mod aparte.
   Pentru sezonul rece, Lanvin iti pregateste o alta surpriza, insa de aceasta data in materie de accesorii. Bijuteriile sunt ingredientele secrete care intregesc un look perfect sau o tinuta cu adevarat reusita. De cele mai multe ori, ele sunt cele care fac diferenta! 
   Accesoriile supradimensionate sunt cele care fac deja furori in randul iubitoarelor de moda. Acest tip de bijuterii sunt incluse si in noul catalag Lanvin, impresionand prin intrigantele forme geometrice, prin motivele florale atent selectionate sau prin executia impecabila. Se poarta tonurile de auriu, negru si argintiu, care dau senzatia de lux si rafinament. 
   Bijuteriile masive semnate Lanvin dau dovada de o versatilitate uimitoare, acestea putand f adaptate aproape oricarei tinute. Acestea par a fi o alegere inspirata, daca doresti sa te eliberezi din mrejele monotoniei si ale unei tinute mult prea clasice. In acest sezon, regulile sunt facute pentru a fi incalcate! Aceste bijuterii impresioneaza printr-o originalitate debordanta si prin bunul gust pe care il emana. 

Citeste si:  Tinute de plaja pentru femei

Bijuterii Lanvin

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: