Uleiul de jojoba se exatrage dintr-un arbure arbust și este folosit atât în cosmetică, cât și în tratarea unor afecțiuni interne. Uleiul de jojoba ajută în refacerea tenului afectat de acnee și elimină ridurile de expresie.
Uleiul de jojoba poate fi folosit pentru pielea sensibilă, roșiatică, în special primăvara sau toamna, când tenul are de suferit din cauza schimbărilor climatice. O mască cu ulei de jojoba va îmbunătăți epiderma pielii și chiar va face ridurile fine să dispară cu timpul.
Parteneri
Articole recomandate din rețeaua noastră
FinanciarulCEC Bank a pierdut cererea de oprire a încasării amenzii de 332,98 milioane de lei în dosarul ROBOR
News24Ce arată un RMN, cum te pregătești și cum verifici dacă este decontat
Dolce SportLeeds United și Tottenham joacă sâmbătă la ora 14.30. În România, meciul se vede pe VOYO SPORT 1
GetPonyTranzacțiile cu mașini rulate deja înmatriculate în România au avut în octombrie cea mai mare scădere din 2026
BravonetVocea României are 11 calificați în bilanțul primei seri de Confruntări. Rezultatele pe nume indică 12
Revista IoanaCum reduci cheltuielile casei și calculezi ce economie ți-a rămas