Search for content, post, videos

Limbajul secret al trupului! 10 Moduri sa iti dai seama ca nu e interesat de tine

Limbajul trupului este extrem de important si ne spune multe despre ceea ce vor constient sau nu ceilalti sa ne comunice.

Atunci cand iesi cu cineva in oras la prima intalnire sau, il observi doar intr-un cerc de prieteni, e important sa iti dai seama repede daca e sau nu o pierdere de vreme sa te tii dupa el.

In cele ce urmeaza, vom enumera 10 astfel de “miscari” care iti vor da imediat mesajul ca nu mai ei vreme de pierdut si ca persoana targetata nu iti acorda atentia necesara.

Barbatii au talentul acesta de a trimite tot felul de mesaje codate dar, decat as te frustrezi, mai bine invata sa le decodezi si sa stii cand sa iesi din schema.

In fine, stim ca nu e deloc usor cand ni se intampla sa fim atrase de un tip care nici macar nu ne baga in seama sau care pare ca s-a razgandit de la prima intalnire. E mai bine sa fii constienta cum merg lucrurile de la inceput, decat sa pierzi o noapte intreaga discutand cu el, intrebandu-te daca iti va cere numarul de telefon sau nu.

Foloseste-te in schimb de aceste indicii si, in cazul in care se dovedeste ca n-ai nici o sansa, foloseste-ti timpul mai util, eventual incercand cu alt tip, care pare mai dispus sa creada in tine.

1. Se apleaca in directie opusa fata de tine atunci cand sta in picioare sau pe scaun alaturi de tine.

2. Face miscari ciudate, inainte si inapoi, bate din picioare sau cu degetele pe masa, dand semne de plictiseala.

3. Se indeparteaza brusc atunci cand dai impresia ca vrei sa te apropii de el. Daca sunteti la prima intalnire la restaurant, gestul este cu atat mai evident.

4. Isi incruciseaza mainile peste piept, cu palmele pe umerii opusi.

5. Picioarele sale sunt indreptate intr-o directie opusa fata de ale tale.

6. Isi tine palmele jos in timp ce vorbeste cu tine iar cand gesticuleaza, o face inspre el, nu inspre tine.

7. Pare mereu incordat, deloc relaxat, atunci cand vorbeste cu tine.

8. Intrerupe contactul vizual cu tine pentru a se uita in alta parte, la altceva sau la altcineva.

9. Nu te priveste direct ci o face oarecum dintr-o parte.

10. Daca zambeste o face fals, cu buzele lipite parca, nu rade.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Antonia Apst</cite>

    are cravata prea stransa la gat…!?

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Atat timp cat vei continua sa sustii in mintea ta imaginea schimbarilor pozitive pe care ti le doresti, acestea vor continua sa se petreaca in viata ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat”.Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *