16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETECea mai sănătoasă cură de slăbire. Așa slăbești cu hrean, miere și...

Cea mai sănătoasă cură de slăbire. Așa slăbești cu hrean, miere și lămâie.

Inrolare trafic.ro

Cea mai sănătoasă cură de slăbire este de departe cea pe bază de hrean, miere și lămâie. Această cură de slăbire este foarte sănătoasă datorită faptului că te ajută să îți subțiezi talia foarte repede și să își detoxifiezi întregul organism.

Cura de slăbire cu hrean, miere și lămâie este minunată pentru detoxifiere și pentru eliminarea grăsimii mai ales din zona abdomenului, având în vedere că această cură este bazată în primul rând pe îmbunătățirea tranzitului intestinal și pe stimularea puternică a metabolismului.

Mai mult decât atât, cura de slăbire cu hrean, miere și lămâie este minunată având în vedere că ingredientele sunt bogate în vitamine, fibre și nutrienți benefici organismului.

Mod de preparare

Pentru a prepara ingredientul principal din cura de slăbire cu hrean, miere și lămâie, ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi și miere. Hreanul se curăță și se mărunțește bine și se amestecă la un blender cu lămâile cu coaja cu tot.

La final, le adaugă trei linguri mari de miere, se amestecă și întregul conținut se pune la frigider, unde se lasă 24 de ore.

Mod de administrare

Soluția descrisă mai sus se consumă de două ori pe zi, după micul dejun și respectiv după masa de prânz.

Citeste si:  Dieta care te va ajuta sa obtii rezultatele mult dorite in cel mai scurt timp

Amestecul este indicat să fie consumat timp de 3 săptămâni, însă nu este deloc indicat persoanelor care suferă de colon iritabil.

Acest amestec este foarte bun pentru slăbit datorită faptului că ingredientul principal, hreanul, luptă cu bacteriile din intestin și ajută la digestie. Totodată, lămâia are și ea același rol iar mierea ajută mult în eliminarea grăsimilor.

Pe lângă faptul că ajută la slăbit, acest amestec este foarte bun pentru tratarea unor afecțiuni cardiovasculare, precum hipertensiunea și este foarte indicat persoanelor diabetice.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: