28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEAsa scoti toate toxinele din corp, in doar 3 saptamani

Asa scoti toate toxinele din corp, in doar 3 saptamani

Eliminarea toxinelor din corp, detoxifierea organismului, are un rol foarte important în funcționarea optimă a acestuia.

Mai precis, dacă sunt eliminate toxinele din corp, atunci organismul își va îmbunătăți o serie de procese fundamentale sănătății.

Astfel, dacă toate toxinele sunt eliminate din corp, în primul rând digestia și întregul aparat digestiv vor funcționa mult mai bine. Acest lucru înseamnă că pericolul de îngrășare va scădea simțitor. Mai mult decât atât, ficatul și organele care se ocupă de sinteză vor fi mult mai revigorate și își vor putea face treaba mult mai bine.

Acești factori vor duce, pe de o parte, la dispariția stării permanente de oboseală și, totodată, vor duce la o reducere a riscului apariției unor boli, precum cancerul de colon.

Așadar, iată cum scoți toxinele din corp, în doar 3 săptămâni:

Prima săptămână

Pe stomacul gol, consumă o lingură de făină din semințe de in, amestecată cu 100 de mililitri de kefir și bea 1 litru de apă rece. Repetă procesul ZILNIC.

A doua săptămână

Consumă două linguri de făină din semințe de in amestecate cu 100 de mililitri de kefir și bea 1 litru de apă rece, în fiecare dimineață.

Citeste si:  Ce patesti in corp cand consumi otet de mere

A treia săptămână

Se consumă câte 3 linguri de făină din semințe de in în combinație cu 150 ml de kefir zilnic, după care se bea un litru de apă rece. După acest tratament, organismul va fi eliminat absolut toate toxinele și se va simți vizibil revigorat și mult mai sănătos.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: