16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAntrenorul, o nouă emisiune în grila de programe TV

Antrenorul, o nouă emisiune în grila de programe TV

Inrolare trafic.ro

Pornind de la premisa că trăim într-o lume în care cuvântul cheie este „schimbarea” dar nimeni nu ne spune în ce constă ea, a luat naştere emisiunea Antrenorul, difuzată în fiecare duminică pe postul Kanal D, de la ora 11:45 A.M.

Emisiunea este o premieră în România, formatul este 100% românesc şi constă în prezentarea unei sesiuni de coaching sub forma unui show TV. Antrenorul doreşte să ofere soluţii concrete nevoii oamenilor de a-şi îmbunătăţi stilul de viaţă şi calitatea vieţii. Emisiunea îşi propune să vină în sprijinul acelor oameni care doresc să schimbe ceva în viaţa personală şi profesională.

„Ideea emisiunii a venit, practic, de la un client care, după ce a rezolvat foarte repede unul dintre obiectivele vieţii lui, care părea imposibil de atins, a pus întrebarea magică: De ce nu faceţi treaba asta filmată? Cred că mulţi români ar putea învăţa cum să-şi schimbe viaţa. Am luat ideea, am pus-o în practică şi iată că astăzi avem o emisiune absolut nouă, complet diferită de ceea ce se întâmplă pe piaţă, care încearcă să-i ajute realmente pe acei oameni care vor să-şi schimbe viaţa”, Cristian Oneţiu, Executive şi Celebrity Coaching, prezentatorul şi iniţiatorul emisiunii.

În fiecare duminică, de la 11:45, timp de 30 de minute, telespectatorii vor urmări cum invitatul emisiunii va primi sfaturile unei vedete care a trecut prin experienţe similare şi ale unui specialist în zona principală de acţiune dorită. Ritmul alert, acţiunea condensată, suspansul de a lua decizia schimbării sunt câteva dintre principalele atuu-uri ale emisiunii, care cu siguranţă îi vor cuceri pe telespectatori.

Fiecare Erou este susţinut de Cristian Oneţiu într-un ring de box, simbol al luptei interioare, alături de ei participând un „juriu” al experţilor în life coaching format din: Maria Cusuta (Life Coaching – fondator Leader Coach), Andy Szekely (Personal Performance Coaching  – Trainer, Antreprenor şi vorbitor public profesionist) şi

Remus Tănase (Holistic Coaching – antreprenor şi fondator ANATECOR (Asociaţia Naţională de Terapii Complementare) dar şi Marius Ghenea (antrenor şi profesor de antreprenoriat MBA).

Pentru a participa la emisiune şi a fi la curent cu toate etapele de schimbare prin care trec invitaţii, telespectatorii au la dispoziţie site-ul emisiunii www.onetiu.com şi pagina de Facebook – https://www.facebook.com/onetiu 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: