23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAnimale incredibile pentru care oamenii trebuie sa fie extrem de recunoscatori deoarece...

Animale incredibile pentru care oamenii trebuie sa fie extrem de recunoscatori deoarece le-au salvat viata

Animalele coexista pe aceasta planeta cu noi, iar unele dintre ele sunt atat de apropiate de noi incat ii numim cei mai buni prieteni nostri. Ele devin o mare parte a vietii si a familiei noastre.

Uneori chiar ne salveaza de rele. Noi dorim sa impartasim cateva povestiri despre animale care actioneaza ca eroi reali.

1. Calul Kerry
Legatura dintre cai si oameni este de obicei foarte puternica si va poate salva viata. Fiona Boyd, agricultor din Anglia, a crezut ca o vaca furioasa o va ataca si o va omori, dar Kerry, calul ei, i-a sarit in ajutor. Kerry a galopat spre vaca si a lovit-o pana cand vaca a fugit. Fiona crede ca, daca nu ar fi fost pentru Kerry, ar fi fost ucisa de creatura violenta.

2. Cainele Leala
Un caine pe nume Leala si-a salvat micutul stapan de la inec in baraj. Familia Brockbanks a fost la un picnic cand, brusc, fiul lor David a disparut. Apoi au auzit latratul lui Leala. La inceput, ei credeau ca dorea sa le arate ceva, dar cateva secunde mai tarziu au descoperit baiatul lor plutind cu fata in jos in baraj. David a fost transportat in siguranta cu elicopterul la un spital din apropiere si s-a recuperat. Cu adevarat, cel mai bun prieten al unui om este cainele.

Citeste si:  A pus un cub de gheață pe carnea care se frigea pe grătar. Rezultatul este genial!

3. Porcul Lulu
Porcul Lulu a primit un premiu de animal erou pentru salvarea proprietarului sau de un atac de cord. La 4 august 1998, Jo Ann Altsman se afla in rulota singura cu cainele ei american eschimos, Ursul si Lulu, un porc.

Jo Ann s-a prabusit si nu a reusit decat sa arunce un ceas desteptator pe fereastra pentru ca oamenii sa observe si sa vina la salvare. Dar nu a fost de ajuns. Ursul latra, iar Lulu a inceput sa mearga pe drum, ranindu-se(urmele de sange au mers pana la rulota).

Apoi s-a intins pe sosea, pretinzand ca a murit. Cand prima soferita s-a oprit pentru a o verifica pe Lulu, ea a dus-o inapoi la Jo Ann. Șoferita a gasit-o pe doamna Altsman si a apelat la urgente. Lulu a fost onorata cu o medalie de aur Tiffany de la Societatea Americana pentru Prevenirea Cruzimii la Animale.

4. Delfini salvatori
Todd Endris, atunci in varsta de 24 de ani, a supravietuit unui atac de rechin in anul 2007. Salvatorii sai au fost delfinii care au creat un „zid” intre acesta si rechin. Acestia i-au salvat viata lui Endris, dar tot a ramas cu o cicatrice mare pe spate. Endris a murit intr-un accident de masina in anul 2016.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: