21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAAngelina Jolie isi lanseaza propria colectie de bijuterii

Angelina Jolie isi lanseaza propria colectie de bijuterii

Inrolare trafic.ro

 

 

                  In colaborare  cu faimosul bijutier Robert  Procop, Angelina Jolie a creat  o  superba colectie  de bijuterii  absolut incantatoare, urmand ca fondurile obtinute  in urma vanzarii acestora  sa fie donate in scopuri  caritabile.

                   Se pare ca Angelina Jolie a fost, dintotdeauna, o admiratoare fidela  a bijuteriilor  create  de Robert Procop, astfel ca niciun alt designer nu ar fi  putut sa o ajute  si sa o inteleaga  mai bine, in acest proiect de senzatie.

                     Colectia este intitulata sugestiv  „Style  of  Jolie” si include piese clasice, dar deosebit de valoroase, care reusesc sa incante ochiul, instantaneu. 

                        Iata ca stilul Angelinei este unul memorabil si se bazeaza foarte mult  pe bijuterii clasice, dar care au un impact puternic  asupra acelora care le  indragesc si nu ezita sa le  poarte.

                   Piesa de rezistenta a colectiei  o reprezinta  un set de  bijuterii din smaralde supradimensionate, de un verde aprins, care te fascineaza si reuseste sa transmita  frumusete, stil si eleganta, in acelasi timp.

Articolul precedent
Articolul următor
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: