23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEAlbul este primul pas in transformarea stilului tau, The ONE!

Albul este primul pas in transformarea stilului tau, The ONE!

Inrolare trafic.ro

Miercuri, 16 Aprilie, Oriflame a fost gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj The ONE. Andreea Raicu, imaginea brandului in Romania, a fost prezenta la eveniment alaturi de Mihai Calin, maestrul de ceremonii, spre incantarea invitatilor. Impreuna au pregatit punctul culminant al serii.

De asemenea, designerul Stephan Pelger a oferit un spectacol inedit pentru invitatii Oriflame: pe un podium alb imaculat, acesta a prezentat in cadrul evenimentului rochii albe din colectia sa aniversara, pentru care a folosit accesorii viu colorate semnate Laura8 si produsele The ONE. Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul Oriflame, Oana Dinculescu.
Albul, baza oricarui joc de culoare, a scos minunat in evidenta versatilitatea colectiei de machiaj The ONE, inspirata din ultimele trenduri in moda.
Seara a culminat cu momentul in care una dintre rochii a fost transformata inedit chiar de mana creatorului, cu spray-uri colorate, intr-un joc elegant al luminilor.

Colectia versatila de machiaj, asa cum o descrie ambasadoarea Andreea Raicu, a incantat invitatii, care, pe tot parcursul serii au testat in exclusivitate produsele, pe insulele special amenajate in Loft Lounge, localul unde s-a desfasurat evenimentul.
Karolina Georgieva, (General Manager Oriflame), si Stefania Marian, (Marketing Director Oriflame), au adus in fata publicului detalii din culisele celei mai importante lansari ale anului: The ONE.
Produsele The ONE sunt disponibile pe piata inca din luna aprilie, iar seria lansarilor va continua!

Adina Halas Andreea Raicu si Mihai Calin Andreea Raicu, Karolina Georgieva alaturi de membri de top ai echipei de vanzari Colectia aniversara Stephan Pelger Cristina Stanciulescu, Publisher Ringier România Geta Voinea image002 Roxana Voloseniuc, Redactor Sef Revista Elle (1) Roxana Voloseniuc, Redactor Sef Revista Elle Stephan Pelger (1)

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: