22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEAdevarul despre boala Denisei Manelista! Fanii artistei sunt dezamagiti: "Denisa, ne-ai mintit...

Adevarul despre boala Denisei Manelista! Fanii artistei sunt dezamagiti: „Denisa, ne-ai mintit pe noi, fanii tai”

Denisa Manelista tine o tara intreaga pe jar, de mai bine de o luna. Nu se stie cu exactitate care este starea ei de sanatate.

Fanii incep sa-si piarda rabdare si au trecut de la mesaje de incurajare si sustinere, la mesaje prin care o critica dur.

Dupa cateva saptamani in care nu a vorbit, a intrat in direct la „Acces direct” si a linistit pe toata lumea. La cateva zile de la anuntul imbucurator, vestea ca mai multe organe au fost afectate de boala a picat ca un trasnet. Cu toate astea, echipa spune ca starea ei este buna.

Fanii sunt nemultumiti, vor sa o vada pe ea si sa fie siguri ca se simte bine.

„Denisa, intra-devar esti bolnava? Presa spune multe lucruri. Ar trebuie sa ne lamuresti si pe noi, ne facem griji pentru tine cei care te admiram. Sanatate multa”, i-a scris un fan ingrijorat.

„Are ceva probleme de sanatate! Atunci cand Denisa se va simtiti mai bine va lua legatura cu voi! #EchipaDenisa”, a raspuns echipa Denisei Manelista.

„Denisa, ne-ai dezamagit nu prin faptul ca esti o persoana publica. Ci prin faptul ca ne-ai mintit pe noi, fanii. Noi cu totii am crezut ca esti bolnava mai bine zis ca esti bolnava…„, a fost reactia unui alt prieten virtual.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: