13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAAccesorile pentru telefon, un must have in zilele noastre

Accesorile pentru telefon, un must have in zilele noastre

Inrolare trafic.ro

Pe piata se lanseaza annual cate un smart phone care inevitabil te atrage cu performanta lui si ceea ce iti pune capac este pretul piperat.

La noi fetele lucrurile stau putin altfel. Noi nu alegem telefonul neaparat pentru ca poti vorbi de nebun prin casa cu telefonul, dandu-i diverse comenzi, sau pentru ca acesta la o simpla apasare de buton face nu stiu ce. Noi alegem telefonul in primul rand pentru aspectul lui si nu stiu daca alegem telefonul pentru accesorii sau accesorile pentru telefon.

Telefoanele au evoluat intr-un mod foarte rapid in ultimii ani. Daca de la telefoanele uriase cu antena pana pe luna, la telefoane cat o cutie de chibrite, iar acum telefoane mai inteligente si mai performante decat un computer.

Piata accesorilor pentru telefoane, tablete, s-a dezvoltat intr-un mod accelerat. Defapt mai nimeni nu isi poarta telefonul simplu, fara o folie de protectie impotriva zgarieturilor si mai ales pentru o husa trendi.

Marii designer s-au bagat si ei in cursa accesorilor. Au creat huse pentru telefoane la preturi piperate, dar asta nu ii impiedica pe marii pasionati sa le achizitioneze.

Femeile insa, nu cauta pretul in husele pe care le achizitioneaza si nici brandul. Noi cautam culoare, frumusete, feminitate, trend.

Noi tinem cont de trend atunci cand alegem culoarea accesorilor pentru telefon si desigur pe cat posibil alegem sa ne asortam husa cu tinuta.

Daca se poarta tintele, atunci urmatoarea husa e clar cu tinte. Daca se poarta neon, la fel procedam.

Husele pentru telefon sunt produse pe banda rulanta din diverse materiale. Fie ca sunt din piele naturala, ecologica, plastic, metal, cauciuc, fie ca sunt doar pentru spate sau au si capac in fata, exista o diversitate si in aceasta categorie.

Femeile aleg husa potrivita personalitatii lor si au grija sa o poarte in asa mod incat sa arate bine telefonul in mana lor.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: