27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIA fost pusa sa aleaga ce copil vrea sa traiasca, iar totul...

A fost pusa sa aleaga ce copil vrea sa traiasca, iar totul a luat o turnura neasteptata

Visul de a deveni mama de fetita a pus-o la grea incercare pe o femeie, intrucat atunci cand a ramas insarcinata si a mers la medic, acesta i-a dat un verdict crunt.

Chloe si Rohan Dunstan formau o familie frumoasa. Ba chiar aveau si trei copii si nu parea sa le lipseasca nimic. In sufletul lor, insa, se nastea dorinta de a avea o fetita, intrucat aveau trei baieti. Chloe a ramas, insa, insarcinata, insa cand a mers la ecografie, iar medicii au constat ca este insarcinata cu tripleti.

La un moment dat, insa, cand era insarcinata in saptamana 28, ea a mers la un control de rutina si a aflat ca avea doi baieti si o fetita, insa aceasta era slab dezvoltata.

A fost pusa sa aleaga ce copil vrea sa traiasca, intrucat micuta nu dadea semne ca ar putea supravietui. Chloe nu a putut face acest lucru si a decis sa duca sarcina la capat.

„Nici nu ma mai puteam concentra… Auzeam ce spune doctorul, dar cuvintele pur si simplu nu pareau sa se lege… Stiam doar ca TOTI copiii mei trebuie sa traiasca… Am cantarit bine ambele variante, dar pur si simplu nu puteam sa renunt la fetita mea… Stiam ca e puternica, stiam ca e o luptatoare, doar rezistase 28 de saptamani in pantec fara sa beneficieze de nutrientii necesari supravietuirii, ca fratii sai…”, a marturisit Chloe, pentru presa locala.

Citeste si:  Sfaturi esențiale pentru îngrijirea și alimentația bebelușilor în primele luni de viață

La scurt timp, insa, ea a nascut trei copii perfecti sanatosi, in ciuda faptului ca fetita a venit pe lume slabita. A beneficiat de ingrijirile medicilor, iar apoi a crescut. Acum, familia se bucura de cei sase copii, cinci baieti si o fetita, care le umplu sufletele de bucurie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: