15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICI8 din 10 copii stiu parola de la calculatorul parintilor

8 din 10 copii stiu parola de la calculatorul parintilor

Inrolare trafic.ro

Un studiu britanic a relevat faptul ca 8 din 10 copii ar sti parola de la calculatorul parintilor si, prin urmare, ar putea accesa computerul acestora … Un fapt care ridica problema sigurantei copiilor pe internet.

Un studiu britanic publicat recent in Daily Mail a constatat ca 8 din 10 copii afirma ca stiu parolele de la calculatoarele parintilor. De asemenea copiii au cunostinte despre codurile secrete ale laptop-urilor, computerelor, telefoanelor si tabletelor care apartin parintilor lor.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie au fost intervievati 2.000 de copii cu varste intre 5 si 18 ani. Unii parinti par sa fi luat deja masuri impotriva acestei piraterii din familie, pentru ca 1 din 10 intervievati au declarat ca parintii isi schimba periodic parolele, astfel incat copilul nu poate avea acces la informatii profesionale sau private.

Cum gasesc copiii parolele noastre?

18% din copiii intervievati au recunoscut ca se uite peste umarul mamei sau tatalui pentru a vedea parolele acestora. 12% prefera sa incerce mai multe parole posibile inainte de a gasi codul secret, care deschide conturile online ale parintilor, de exemplu.

Continuarea pe Bebelu.ro

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: