19 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICum nasc vedetele?

Cum nasc vedetele?

Inrolare trafic.ro

De cele mai multe ori vedetele reprezinta un adevarat model pentru fiecare dintre noi. Modul in care aleg vedetele sa nasca influenteaza pregatirea nasterii femeilor obisnuite.
In randurile de mai jos vom face o scurta prezentare a modului in care vedetele nationale si internationale au ales sa nasca, vazand astfel ce se poarta in lumea “show-biz-ului” romanesc si nu numai.

Nasterea acasa
Demi Moore, Pamela Anderson, Nelly Furtado, Cindy Crowford si Davina McCall sunt cateva dintre vedetele internationale care au optat pentru nasterea acasa. O asemenea alegere le-a scutit de privile indecente ale presei, oferindu-le mai multa intimitate.

Nasterea in apa
Nu de putine ori se afirma ca nasterea in apa este mai usoara. Kate Winslet si Sadie Frost si Yehudi Gordon au ales nasterea in apa, fiind mult mai relaxate in fata durerilor facerii.

Gentle Birth
Stilul de nastere “gentle birth” este din ce in ce mai actual si cautat. Gwyneth Paltrow, Sadie Frost si Donna Air sunt cateva vedete care si-a creat un stil sanatos inca de dinainte de nastere – acesta beneficiind parcurgerea mai usoara a nasterii.

Nasterea asistata de …guru
Heather Mills, Kate Moss, Cate Blanchett, Jerry Hall, Emma Thompson si Elle McPherson au optat pentru nasterea asistata de un …guru, oferind in schimbul acestor servicii foarte multi bani. Cu toate acestea, fiecare considera ca nasterea a fost parcursa mult mai usor.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: