23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORI5 impletituri simple perfecte pentru vara

5 impletituri simple perfecte pentru vara

Inrolare trafic.ro
Pentru o coafura de vara care sa fie la fel de bine potrivita unei zile la plaja, cat si unei cine romantice, impletiturile sunt cel mai sigur pariu. Iata 5 moduri in care iti poti impleti singura parul in acest sezon:
Impletitura pe diagonala
Imparte parul in doua incepand trasand practic o line care sa porneasca de la interiorul sprancenei drepte si sa coboare usor spre baza stanga a gatului. Prinde cu o agrafa partea stanga a parului, iar pe cea dreapta impleteste-o in spic. Cand ai ajuns la baza gatului, prinde coada impletita cu un elastic, iar partea stanga a parului las-o sa cada liber pe umar sau prinde-o si pe ea odata cu impletitura.

Impletitura os de peste
Daca te-ai saturat de clasica impletitura in trei, e timpul sa alegi o noua metoda: impletitura in os de peste. Piaptana-ti parul foarte bine si imparte-l de la baza gatului in doua suvite mari si egale. Ia cate o suvita foarte subtire din partea dreapta si una din partea stanga si intersecteaza-le in X, strangand foarte bine ca sa nu se desfaca. Repeta aceasta actiune cu suvite diferite pana cand nu va mai ramane niciuna libera. Cand ai ajuns la capatul firelor de par, asigura impletitura cu un elastic transparent.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: