26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETE5 coafuri care te fac să arăți ca vedetele de la Hollywood

5 coafuri care te fac să arăți ca vedetele de la Hollywood

Părul este cel mai important accesoriu. Indiferent dacă  este lung sau scurt, el rămâne un punct de reper în definirea personalității sau ținutei purtătorului. O tunsoare proastă sau una care nu se potrivește fizionomiei feței poate strica o ținută impecabilă.

La fel, o coafură ternă sau banală îți poate asigura liniștit un loc la “colțul de rușine” în cadrul oricărui eveniment. Asta pentru a nu mai vorbi de un păr nearanjat îți dă ”ban” definitiv din grupul elitist al evenimentului. Plus că totul se complică atunci  când ai ca punct de reper coafurile de la Hollywood, unde totul arată impecabil, iar firele de păr parcă nici nu se clintesc.  Sau, mai rău, ești total lipsită de inspirație când vine vorba de coafură: nu știi ce s-ar potrivi ținutei sau personalității tale.

Ei bine, noi am rezolvat cumva problema asta și am apelat la ajutorul unui specialist, care să ne ajute pe toate să ne mai revenim simțiri. Nu trebuie să ne ducem peste ocean pentru a a avea o coafură perfectă. Secretul constă în a găsi oamenii potriviți. Noi am găsit-o pe Monica Rada (Monik Styles), care face lucruri spectaculoase din păr și pentru păr (scuzată fie exprimarea forțată). Atât de spectaculoase, încât toți cursanții și clienții pe care îi are au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Monica lucrează de 12 ani în domeniu, iar specializările pe care le-a făcut în afara țării îi oferă un statut aparte: acela de mentor pentru toți cei care vor să se specializeze în arta împletiturilor și a coafurilor speciale. Secretul constă în a fi pasionat, creativ și dornic să te perfecționezi încontinuu.
Monica a fost de acord să vină cu o serie de 5 propuneri care să vă facă să sclipiți la orice eveniment, din punct de vedere al coafurii. Să sclipiți la fel ca vedetele de la Hollywood, bineînțeles.

Citeste si:  Scapa de celulita cu exercitii yoga! Iata 3 antrenamente care te vor ajuta

Citește continuarea

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: