Search for content, post, videos

Cum sa iti exfoliezi buzele, acasa

Buzele care se cojesc sunt foarte incomode si deasemenea arata inestetic. Pentru a indeparta stratul de piele moarta de pe buze si pentru a le imbunatati aspectul puteti realiza singuri acasa un tratament pe baza urmatoarelor retete:

Tratament pe baza de miere

Pentru acesta aveti nevoie de urmatoarele:

-1 lingurita miere;

-1 lingurita bicarbonat sodiu;

– cateva picaturi de ulei de masline.

Amestecati mierea si bicarbonatul de sodiu pana cand acestea formeaza o pasta neteda. Aplicatipielea astra de pe buze amestecul pe buze si lasati-l pentru cateva minute, apoi frecati cu grija buzele pentru a indeparta pielea moarta. Spalati buzele cu apa, dupa care aplicati uleiul de masline pe care il lasati sa intre in piele.

Tratament pe baza de zahar

Amestecati o cantitate mica de zahar cu cateva picaturi de apa. Aplicati amestecul pe buze si cu grija frecati buzele pentru a indeparta pielea moarta. Spalati cu apa calduta dupa care aplicati ulei de masline.

Tratament pe baza de sare si zahar

Amestecati sare, zahar alb si ulei de masline, aplicati compozitia pe buze si frecati usor pentru a indeparta celulele moarte. Clatiti-va buzele apoi cu apa. Acestea vor fi moi si netede. Faceti acest tratament de 2-3 ori pe saptamana.

 

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *