Search for content, post, videos

Alimente care previn aparitia parului alb

Parul gri este frecvent asociat cu imbatranirea. Cu toate acestea, stiati ca nu doar genetica si trecerea timpului sunt de vina pentru aparitia acestuia?

Anumite deficiente nutritionale sunt, de asemenea, cunoscute pentru depigmentarea parului. Asigurati-va ca obtineti suficiente doze de vitamine si minerale.

Nu incepeti sa cautati cea mai apropiata farmacie sau magazin de produse de sanatate pentru a pune mana pe o sticla de suplimente dorite pentru a scapa de parul alb. Exista o modalitate mai buna de a mentine frumusetea podoabei dvs. capilare fara nicio pastila, si asta daca va ganditi la ceea ce mancati. Citeste mai departe pentru a vedea ce alimente cunoscute ajuta la prevenirea aparitiei firelor albe.

Fructe de padure
Fructele de padure sunt venerate pentru continutul lor de vitamina C. Un antioxidant, vitamina C este necesar pentru o piele si un par sanatos. Acest nutrient promoveaza productia de colagen, precum si neutralizeaza excesul de radicali liberi care accelereaza procesul de imbatranire.

Din moment ce parul alb este legat de imbatranire, consumul de multime de fructe de padure poate impiedica aparitia firelor albe.

Somon
Acizii grasi de Omega-3 si proteinele din somon fac acest fruct benefic pentru sanatate. Consumul sau regulat este, de asemenea, bun pentru podoaba dvs. capilara, datorita continutului sau de seleniu. Seleniul este un mineral necesar producerii hormonale adecvate a organismului.

Ca un bonus, proprietatea antioxidanta a seleniului ajuta de asemenea la protejarea celulelor de activitatea radicalilor liberi.

Bomboane de ciocolata
Cuprul este un mineral cunoscut pentru ca ajuta la productia de melanina, pigmentul intunecat care ofera pielii si parului culoarea lor.

Consumul de ciocolata, in special de tip semidulce, poate contribui la mentinerea acestor fire de par la departare, deoarece contin cupru. Consumul de ciocolata este un mod somptuos pentru a preveni aparitia firelor de par albe.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *