23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăRELATIISunt o ‘mămică’ dominatrix - bogații mă plătesc să îi umilesc cu...

Sunt o ‘mămică’ dominatrix – bogații mă plătesc să îi umilesc cu hijab-ul pe mine

Inrolare trafic.ro

O femeie din Olanda, crescută într-o familie musulmană tradițională, acum câștigă mii de dolari pe OnlyFans după ce a devenit o dominatrix specializată în CEO-uri — pe care îi umilește purtând hijabul.

„Submisivii mei fac tot ce le cer, dar caută, de asemenea, să renunțe la control – au un fetiș de mamă”, a declarat Mistress Cleopatra, 32, pentru Jam Press despre cariera ei improbabilă.

Devota musulmană, care provine din Egipt, dar locuiește în Amsterdam din 1998, se pare că „a început să fie dominatrix când am auzit pe alții vorbind despre asta”. Nu a fost prea mult pentru Cleopatra, care spune că este „dominantă din fire”.

După ce și-a schimbat îmbrăcămintea modestă cu un costum de latex, Miss Cleo a devenit curând o vedetă de succes în filmele pentru adulți, încasând 84.000 de dolari pe lună pe platforma OnlyFans.

Veniturile ei uluitoare se datorează în parte clientelei de elită. În locul doritorilor obișnuiți, submisivii acestei dominațe implică în principal sunt șefi, directori de companii, avocati și doctori, toți având un fetish pentru mame.

Dominatrixul Miss Cleopatra pozează pentru o ședință foto de budoar în lenjerie neagră
„Ei vor să facă totul bine, vor să te facă mândră, vor să te adore”, a spus Cleopatra despre clientela ei.

Dominatrix Miss Cleopatra pozează în rochie de latex strâmtă de piele

„Ceea ce le place cu adevărat este să fie dominați, pentru că în viața lor de zi cu zi majoritatea acestor tipi sunt șefi”, a spus comercianta de umilințe. „Ei sunt medici sau directori generali, sunt foarte independenți, sunt tipi foarte controlori și puternici care se află la vârful carierei lor, deci este o eliberare pentru ei.”

„Ei vor să facă totul bine, vor să te facă mândru, vor să te venereze”, a adăugat furnizoarea de sadomasochism, care împărtășește poze îndrăznețe cu ea pe Twitter și Instagram, unde se laudă în total cu peste 250.000 de urmăritori.

Citeste si:  Oameni toxici pe care să-i elimini din viața ta

Evident, practicarea BDSM și Islamului i-a adus multe critici din partea multor co-religionari, mulți dintre ei trimițându-i mesaje răutăcioase despre vocația ei „tabu”.

„La început, a fost foarte greu pentru că ei [bărbații musulmani] mi-au spus lucruri foarte urâte online, chiar trimițându-mi amenințări cu moartea”, a se plâns ea. „Este de fapt ridicol să vezi bărbați în religia mea care cred că pot deține o femeie și să le trateze prost, să le amenințe și să facă orice vor ei. Ei cred că te dețin.

Dominatoarea Miss Cleopatra pozează pe plajă în mini-rochie cu paiete

„Am mulți fani occidentali, dar cred că pentru tipii arabi, pentru tipii turci, pentru tipii musulmani, este ceva mai mult – ei vin la mine pentru că sunt una dintre ei.” Cleopatra speră să elimine stigma care înconjoară sexualitatea în comunitatea ei.

Dominatrix Miss Cleopatra Domnișoara Cleopatra pozează pentru un portret casual într-un sutien sportiv alb

Ea spune că găsește critica în mod special ridicolă, deoarece „Islamul este o religie frumoasă” și „niciunde în Coran nu spune că femeile nu pot arăta corpul”.

Pentru a împăca Dumnezeu cu munca ei, Cleopatra își poartă adesea hijabul atât la muncă, cât și în afara acesteia. „Am fost prima persoană pe OnlyFans care purta hijab și era complet acoperită în latex, asta a fost nou”, s-a lăudat domina mândră. „Credința mea este o parte din mine și o cred în felul meu, indiferent ce cred oamenii despre asta.”

Cleopatra spune că în cele din urmă își vede munca ca pe un mod de a ajuta la ștergerea stigmei care înconjoară anumite fantezii sau sexualități – în special în lumea arabă, unde anumite acte carnale sunt privite ca fiind deosebit de interzise.

Citeste si:  Zodiile care se desprind cu greu de fostele relații

„Pentru că este un așa de mare tabu, cred că sunt un bun exemplu pentru oameni, pentru fetele care au nevoie de îndrumare și pentru băieții care vor să-și exprime sexualitatea”, a spus ea. „Am mulți fani occidentali, dar cred că pentru tipii arabi, pentru tipii turci, pentru tipii musulmani, este ceva mai mult – ei vin la mine pentru că sunt una dintre ei.”

Dominatoarea Miss Cleopatra pozează în rochie mini din latex și hijab

Cleopatra se specializează și în introducerea bărbaților în bisexualitate: „Ei vor să fie cu un alt bărbat și să aibă activități sexuale cu ei, dar le este frică să facă asta singuri.”

Se laudă, de asemenea, cu mulți fani „bisexuali” și angajează adesea bărbați ca intermediari sexuali pentru sesiunile care implică clienți care sunt reticenți în a-și arăta orientarea bisexuală.

„Ei vor să fie cu un alt bărbat și să aibă activități sexuale cu ei, dar le este frică să facă asta singuri cu un bărbat, așa că vor să aibă o domina care să aranjeze asta pentru ei”, a explicat ea. „Am bărbați care fac conținut cu mine, unul dominant și unul submisiv, și îi las să se ocupe de activitățile sexuale unul cu celălalt sub comanda mea.”

Cleopatra l-a implicat chiar și pe logodnicul ei de 28 de ani, cu care așteaptă în prezent un copil.

Domina a rezumat experiența ei ca fiind una de împuternicire. „Mă ridic pentru mine și nu accept niciun rău de la bărbați”, a spus ea, „dar faptul de a deveni o dominață m-a făcut să îmi dau seama și mai mult că, ca femeie, poți fi un lider.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: