Search for content, post, videos

Cancerul de col uterin. Semne si simptome

Cancerul de col uterin a fost, pana recent, una dintre cele mai grave probleme de sanatate ale femeilor din intreaga lume. Insa, medicina si tehnologia au reusit pe parcursul timpului sa identifice care sunt acele semne si simptome cheie care pot ajuta la detectarea bolii in stadii incipiente.

Aceste semne si simptome de cancer de col uterin trebuie sa fie semne de alarma pentru toate femeile si odata ce le observa trebuie neaparat sa viziteze medicul.

Semne si simptome la cancerul de col uterin

Durerea gambelor si umflarea picioarelor este unul din semnele de cancer de col uterin. Acest lucru se intampla din cauza ca fluxul de sande nu mai functioneaza corespunzator din cauza cancerului, cauzand dureri in picioare.

Secretiile vaginale frecvente cu miros urat si aspect neregulat pot fi un simptom de cancer de col uterin. Secretiile vaginale clare si inodore nu trebuie sa va ingrijoreze, insa celelalte trebuie sa traga un semnal de alarma si este necesara o vizita la medic.

Sangerarea intre perioadele mensturale trebuie si ea sa traga un semnal de alarma. Chiar daca ai ciclul mestrual neregulat, este necesara o vizita la medic pentru a determina daca aceste sangerari neregulate reprezinta simptome de cancer de col uterin.

Cel mai clar simptom de cancer de col uterin este disconfortul in timppul urinarii si mancarimea. Indica infectii ale tractului urinar de aceea trebuie o examinare medicala.

Durerea in timpul actului sexual si durerea pelviana infundata prezenta zi de zi trebuie si ele sa traga un semnal de alarma cu privite la o afectiune de cancer de col uterin. In toate aceste cazuri, este cel mai important un control medical pentru a identifica daca aceste simptome sunt ale cancerului de col uterin sau simptome ale altor boli sau pur si simplu simptome ale ciclului menstrual.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *