Search for content, post, videos

Boala de care sufera Anca Serea! A marturisit totul acum: ”Din pacate, o mostenesc si copiii”

Anca Serea este una dintre cele mai indragite vedete de la noi. Se mandreste cu un trup perfect, cu un sot minunat si niste copii superbi, insa viata ei nu este perfecta, asa cum ar putea sa para. Din pacate, ea are o suferinta ascunsa, motiv pentru care ajunge frecvent la spital.

Anca Serea a ajuns de curand la spital, pentru perfuzii, intrucat creierul nu i se mai oxigena.

”Am o anemie severa, o am din copilarie. Din pacate, o mostenesc si copiii.

Trebuie sa fac un tratament perfuzabil, in cantitati foarte mari, pentru ca sunt la limita foarte coborata, de aceea nu mi se mai oxigeneaza ca lumea creierul si am ameteli”, a declarat vedeta, fosta prezentatoare TV.

Din pacate, ritmul sau alert de viata ii inrautateste situatia, fapt pe care il recunoaste si ea. ”Majoritatea femeilor, pana la o anumita varsta, se confrunta cu problemele astea. Doar ca eu am un ritm foarte alert, dorm putin”, mai spune Anca Serea.

Vedeta e insa optimista, sigura ca, pana la urma, situatia se va schimba. ”Merg la mai multi doctori, acum urmeaza sa consult un hematolog si sper sa ii dam de capat. Fac un tratament de mai multa vreme, dar acum s-a acutizat”, mai spune ea conform Libertatea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *