16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEPrima protecție solară foarte înaltă, lejeră ca apa, cu efect DRY TOUCH...

Prima protecție solară foarte înaltă, lejeră ca apa, cu efect DRY TOUCH de la Bioderma!

Inrolare trafic.ro

Laboratoarele  Dermatologice  Bioderma lansează Photoderm  MAX  Aquafluide  SPF  50+,  40  ml  – o realizare tehnologică unică ce combină o textură ultra-fluidă, lejera ca apa, cu un efect DRY TOUCH și o protecție solară foarte înaltă, potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea mixtă sau grasă.

Până de curând era o provocare să combini o protecție solară foarte înaltă cu o  textură  ultra-fluidă  și  cu  un  efect  “dry  touch”  într-o  formulă  stabilă. Bioderma a răspuns acestei provocări și a creat Photoderm MAX Aquafluide SPF 50++,o realizare tehnologică unică, ce oferă protecție solară foarte înaltă, otexturăultra-fluidă, lejeră ca apa, cu un efect “dry touch”.

Formula  lui  Photoderm  MAX  Aquafluide  SPF  50+  este  optimizată  prin folosirea  a 3 pudre cu efect  matifiant.  Odată aplicat,  pielea este protejată,matifiată și catifelată. Photoderm  MAX  Aquafluide  SPF  50+  oferă dublă protecție împotriva  razelor ultraviolete prin filtrele solare dermatologice și prin protecția biologică oferită de brevetul Bioprotecție Celulară®, care previne degradarea celulară și îmbătrânirea prematură a pielii.Textura lejeră ca apa, cu efect dry touch,matifiază pielea și este o excelentă bază de machiaj.

Photoderm_Aquafluide_Bioderma

Formula sa este fotostabilă, rezistentă la apă, hipoalergenicăși non comedogenică.Nu conține parabeni și parfum, asigură o toleranță cutanată excelentă. Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ DRY TOUCH este disponibil în 3 variante: Incolor, Claire și Doree.

Pretul recomandat in farmacii:

Citeste si:  Infrumusetare cu zahar. Masti impotriva celulitei si pentru fata

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Incolor, 40 ml– 56 RON

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Claire, 40 ml – 60 RON

Photoderm Aquafluid SPF 50+ Doree, 40 ml – 60 RON

Site:

Facebook:

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: